-
نیاز فوری به فروشگاه آنلاین دارم
سلام. من نیاز فوری به فروشگاه آنلاین دارم. یک سایت بود به نام ست کام که دیدم خیلی گرون میده نرم افزارش رو . ضمنا میخوام این قابلیت رو داشته باشه که بشه به سیستم شتاب و سامان بانک وصل بشه . بعد یک سایت دیگه دیدم به اسم میهن نیک که شرکت معتبری هم هست ولی این هم 75هزار تومان قیمت نرم افزارش رو میفروشه . یک سایت دیدم که رایگانه به اسم پرشیان او سی دات کام که این بنظر میرسه هنوز تازه کاره و احساس کردم که نمیشه خیلی روش حساب کردو ضمن اینکه یکی از سایتهایی که از اون استفاده میکنند رو دیدم و حروف فارسی رو به کاراکترهای عجق وجق نشون میداد و عیب دیگه اون هم این بود که برای اینکه یک مشتری خرید بکنه باید حتما عضو سایت بشه و بره توی ا یمیلش روی لینک فعال سازی کلیک کنه و باقی ماجرا که خوب میدونین هنوز مشتریان ایرانی اینقدر سواد یا حوصله ندارن و بهتره که خیلی راحت بدون این که عضو سایت بشوند بتونند مشخصات نام و تلفن و آدرس خودشون رو وارد کنند و مستقیم به سیستم پرداخت شتاب بانک سامان وصل بشوند . البته از این نظر سیستم فروشگاه الکترونیکی شرکت میهن نیک دات کام خیلی کاملتره . حالا میخواستم بدونم آیا مامبو هم فروشگاه داره؟ درصورت مثبت بودن جواب ، آیا امکانات کاملی داره ؟مثلا پرداخت بدون نام بدون عضویت درسایت و یا این که همین الان بشه به سایت سامان بانک وصلش کرد؟ و نیز اینکه آیا جای دیگری هم سراغ دارین که با قیمت مناسب تر بتونه یک سیستم عالی نظیر سیستم میهن نیک دات کام رو دراختیار من قراربده ؟ چون که من چندتا سایت دارم و میخوام روی همه نصبش کنم و چون هنوز برای نوبت اول است این کار رو میکنم دوست ندارم زیاد پول بدم. متشکرم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
10-29-2006 01:15 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نیاز فوری به فروشگاه آنلاین دارم
سلام
اگر به دنبال پرتال رایگان و متصل به سیستم شتاب هستین میتونید به سایت persianoc.com مراجعه کنید و FarsiCommerce را دانلود کنید .
یا علی
-
-
آخه من به سایت پرسیان او سی رفتم و دیدم. نمونه فروشگاه اون هم سایت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] هست که همین امروز دیدم و وقتی واردش شدم دیدم که منوی سمت راست اون اصلا کاراکترهای فارسی رو نداره و کاملا بجای اونها از کاراکتر علامت سوال دیده میشه . با اینحال اومدم و یک خرید آزمایشی ا نجام بدم و عضو سایت هم شدم ولی نه ایمیل به من اومدکه عضویتم فعال بشه و نه اینکه هنگام پرداخت اون اصلا جایی نداشت که بهنگام پرداخت نهایی بتونیم پرداخت با سیستم شتاب رو انتخاب کنیم. همچین خوشم نیومد ازش . خود همین مامبو چیزی نداره ؟ اگه مناسب باشه و قیمت اون هم مناسب باشه خوب همین مامبو بهتر میتونه باشه بنظرم. کسی خبری از فروشگاه متصل به شتاب در مامبو نداره؟
-
-
سلام
مواردی که شما میگین بر میگرده به مشکل در نصب یا تغییر در دیتابیس و یا ارتقا دیتابیس این سایت و
کامپوننت فروشگاه مامبو متصل به شتاب روی هیچ یک از سایتها هنوز نصب نشده .
شما امکانات نسخه انگلیسی این کامپوننت رو میتونید در لینک زیر ببینید :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
میشه یکی استفاده از انو بهم یاد بده نصب کردم ولی تو کامپوننتا نمیاد :-\
-
-
دوست من بهتره به این سایت یه سر بزنی نسخه طلایی فروشگاه رو بصورت رایگان برای دانلودقرار دادن .
یه سری امکانات بهش اضافه کردن و به عنوان نسخه طلایی بیرون دادن.
موفق باشی
-
-
[quote author=drjalalian link=topic=2782.msg16944#msg16944 date=1162128415]
کسی خبری از فروشگاه متصل به شتاب در مامبو نداره؟
[/quote]
مامبو لرن فروشگاه virtuemart رو به شتاب متصل کرده و فارسی سازی انجام داده و با نسخه 4.6.2 سازگار کرده .فکر می کنم قیمت هاشونم یه مقدار پایین اوردن در مورد این فروشگاه اگر اشتباه نکنم تقریبا نصف شده .(با اجازه آقا محسن ما جواب دادیم:دی )
در هر صورت با sales [at]mambolearn[dot]com تماس بگیرید تا اطلاعات جامع تری در اختیارتون قرار بدن
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)