سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: قالب تابناك و مشكلش با IE 7&6

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 5 بار در 4 ارسال

پاسخ : قالب تابناك و مشكلش با IE 7&6

سلام
    دوستان
    من امیررضا تهرانی هستم و این قالب را هم من طراحی کردم هدفم هم آموزشی بوده و استفاده تجاری نبوده مثلا فایل index.php را ببینید برای کد ها توضیح فارسی نوشتم و کلا قصدم کار آموزشی بوده انصافا هم به نظرم این قالب اصلا دارای ارزشی نمیباشد که بخواد براش وقت گذاشته بشه اما از نظر آموزشی میتونه خیلی خوب باشه .
    دارم روی یک قالب دیگه کار میکنم که میتونید تصویرش را در زیر ببینید برای ie هم ست هست رایگان هم منتشرش میکنم فقط یکم صبر کنید الان قالب تمام شده داریم روی استالیش کار میکنم که با چند استایل منتشر بشه
    طراح گرافیکیشم آقای سجاد شیخی است سلام
    دوستان
    من امیررضا تهرانی هستم و این قالب را هم من طراحی کردم هدفم هم آموزشی بوده و استفاده تجاری نبوده مثلا فایل index.php را ببینید برای کد ها توضیح فارسی نوشتم و کلا قصدم کار آموزشی بوده انصافا هم به نظرم این قالب اصلا دارای ارزشی نمیباشد که بخواد براش وقت گذاشته بشه اما از نظر آموزشی میتونه خیلی خوب باشه .
    دارم روی یک قالب دیگه کار میکنم که میتونید تصویرش را در زیر ببینید برای ie هم ست هست رایگان هم منتشرش میکنم فقط یکم صبر کنید الان قالب تمام شده داریم روی استالیش کار میکنم که با چند استایل منتشر بشه
    طراح گرافیکیشم آقای سجاد شیخی است

حالا باز هم اگر مدیران محترم مخصوصا جناب زراعتی فکر میکنند که تابناک ارزش وقت گذاشتم داره چشم . اما کار این یکی قالب عقب میوفته
    ارادتمند

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)