سلام
گزينه Make unwriteable after saving در مامبو 4.6 در قسمت global configurationحذف شده. چطوري ميتونم دوباره بيارمش؟
ممنون

سلام
گزينه Make unwriteable after saving در مامبو 4.6 در قسمت global configurationحذف شده. چطوري ميتونم دوباره بيارمش؟
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این گزینه در مامبو 4.6 حذف نشده .
نمایش دادن این گزینه بر میگرده به تنظیمات سرور و پرمیشن های فایل ها و فولدرها و نحوه ست شدن پرمیشن از داخل خود مامبو
این گزینه به صورت اتوماتیک Show/Hide میشه ...
یا علی
من اين گزينه رو داشتم ولي يك دفعه حذف شد بدون كوچكترين تغييري در فايلها و پريميشنها.در حين كار بودم اونم نه در global configuration.وقتي اومدم اونجا ديدم اين گزينه نيست ولي اولش كه وارد پنل شدم وارد global configuration شدم ولي بود.حالا چه كنم؟
ممنون
[quote author=فیروزمندان link=topic=2793.msg17066#msg17066 date=1162269886]
سلام
این گزینه در مامبو 4.6 حذف نشده .
نمایش دادن این گزینه بر میگرده به تنظیمات سرور و پرمیشن های فایل ها و فولدرها و نحوه ست شدن پرمیشن از داخل خود مامبو
این گزینه به صورت اتوماتیک Show/Hide میشه ...
یا علی
[/quote]
نمایش دادن این گزینه بر میگرده به تنظیمات سرور و پرمیشن های فایل ها و فولدرها و نحوه ست شدن پرمیشن از داخل خود مامبو و حذف نشده!
ولي چيزي كه شما ميگوييد اصلاً پيش نيامده و درست نيست.خدمت شما عرض كردم كه:
من اين گزينه رو داشتم ولي يك دفعه حذف شد بدون كوچكترين تغييري در فايلها و پريميشنها.در حين كار بودم اونم نه در global configuration.وقتي اومدم اونجا ديدم اين گزينه نيست ولي اولش كه وارد پنل شدم وارد global configuration شدم ولي بود.حالا چه كنم؟
ممنون
owner فایلها و فولدر های شما چیه؟ مشخص میکنید؟
ممکنه با تغییر مالکیت برای سرور و تغییرات در سرور این امکان از مامبو سلب شده باشه!
همه فول.كاملاً فول حتي فايل كانفيگ فول هست.اصلاً به چيزي دست نخورده از روز اول.
نه عزیز متوجه نشدی! owner کیه؟
مامبو؟
سرور؟
admin؟
ftp؟
منظورتون از owner چيه؟
بيشتر توضيح بدهيد.
ممنون
یعنی صاحب فایلها! یعنی اون کسی که ایجادش کرده! مثلا اگه شما یه قالب از طریق installer مامبو بریزی owner میشه مامبو! اما اگه ftp باشه عوض میشه! سطح دسترسی تغییر پوشه ها رو تو تب سرور در تنظیمات کلی باید ست کنی!
علاقه مندی ها (Bookmarks)