سلام
جوملا 1.6بتا1 چند روزي است منتشر شده!
لينك خبر:
آيا مامبولرن درباره اين نسخه تصميمي دارد؟کد:http://www.joomla.org/component/content/article/5252.html
آيا مايل به ارائه معلومات بيشتر درباره اين نسخه هست؟

سلام
جوملا 1.6بتا1 چند روزي است منتشر شده!
لينك خبر:
آيا مامبولرن درباره اين نسخه تصميمي دارد؟کد:http://www.joomla.org/component/content/article/5252.html
آيا مايل به ارائه معلومات بيشتر درباره اين نسخه هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ما در مامبولرن همه نسخه های استیبل را منتشر میکنیم.
همینطور که میدونید این نسخه در حال حاضر بتا هست و تا استیبل شدن مدتی زمان نیاز هست.
هر زمان نسخه استیبل منتشر شد قطعا اطلاع رسانی خواهد شد.
یا علی
سلام
فرموده هاي شما درست.
من هم انتزار انتشار اين نسخه رو از هيچ كدوم از تيم هاي فارسي ساز و گسترش دهنده نداشتم.
فقط خواستم درباره اين كمي بحث بشه و توضيحات از امكانات و فرق هايي كه بين 1.5 و 1.6 وجود داره داده بشه مثلا من مشكلات زيادي در نسخه آلفا 1.6 ديده بودم كه در نسخه بتا اثري از اونها نيست.
آيا مقدور هست كمي در مورد جوملا 1.6 بحث كنيم؟
سلام
چرا که نه
حتما
در این مورد ما مطالبی در سایت نوشتیم که تفاوت ها و مزایای این نسخه نوشته شده
اگر مورد مبهم دیگه ای هست بفرمایید در موردش صحبت میکنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)