با سلام
سوالهای من تمومی نداره!
من می خواستم بدونم که این ماژول اسکرول مطالب آیا راهی داره که عرضش رو از 600px هم بیشتر بشه چون در تنظیمات این ماژول حداکثر عرض 600px داره
ممنون از لطفتون

با سلام
سوالهای من تمومی نداره!
من می خواستم بدونم که این ماژول اسکرول مطالب آیا راهی داره که عرضش رو از 600px هم بیشتر بشه چون در تنظیمات این ماژول حداکثر عرض 600px داره
ممنون از لطفتون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
خوب عرض ماژول بستگی به قالبت هم داره!
باید ببینی قالبت چقدر قبول میکنه!
سلام محمد جان ممنون از جوابتون ولی باید بگم که مشکل از قالب نیست قالب من برای 1024 طراحی شده مشکل از اینجاست که من از این ماژول برای اسکرول اخبار سایتم و در بالایسایت انتخاب می کنم ولی این ماژول اجازه نمی ده که اندازه ای بیشتر از 600 برای عرض اون استفاده کنم ولی من می خواهم مثلا عرض 700 و800 هم داشته باشه راهی هست
برای روشن تر شدن مطلب می تونید به سایتم تشریف ببرید و ببنید که ماژول در چه قسمتی از سایت قرار داره
ممنون و متشکر
سلام
یونس از این کامپوننت استفاده میکنی ؟
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
؟
یا ... ؟
یا علی
سلام جناب آقای فیروزمندان بله من از همین ماژول استفاده می کنم ولی این ماژول برای تنظیم عرض آن بیشتر از 600px نمی توان تنظیم نمود
ُسلام
فايل mod_newsflashscroller_pro.xml رو باز كنيد . خط 264 رو ببينيد .
ساده ترين كار اين هست كه بعد از اين سطر به عنوان مثال كد زير رو وارد كنيد ( در اينجا من فرض كردم شما ميخواييد عرض 800 پيكسل باشه )
يا عليکد:<option value="800">800 پيكسل</option>
خیلی ممنون آقای فیروزمندان حل شد![]()
علاقه مندی ها (Bookmarks)