-
نوع CMS چیست ؟ + تغییر در قالب
سلام
میخوام تغییراتی در قالب این سایت انجام بدم .
ولی نکته اینجاست که نمیدونم این سایت با چه چیزی درست شده است !
ht tp://sih.ir/web2
خوب حالا میخوام همین قالب را لاتین کنم . یعنی همه گزینه ها از چپ به راست شوند . محل محتویات کادرها با یکدیگر جابجا شوند .
به نظر شما چگونه این کار ممکن است ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-24-2010 07:32 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نوع CMS چیست ؟ + تغییر در قالب
[quote author=p30p30 link=topic=26830.msg136679#msg136679 date=1274729552]
نمیدونم این سایت با چه چیزی درست شده است !
[/quote]
يا جوملا يا ميترا. دسترسي به پنل مديريت داريد؟ اگر داريد خيلي راحت ميشه فهميد.
[quote author=p30p30 link=topic=26830.msg136679#msg136679 date=1274729552]
میخوام تغییراتی در قالب این سایت انجام بدم .
میخوام همین قالب را لاتین کنم . یعنی همه گزینه ها از چپ به راست شوند . محل محتویات کادرها با یکدیگر جابجا شوند .
به نظر شما چگونه این کار ممکن است ؟
[/quote]
شما بايد css بلد باشيد.
-
-
سلام
سایت فوق با جوملا ساخته شده است.
یا علی
-
-
سلام
آقای کبیری درست گفتند . از ایشان تشکر میکنم .
حالا میخوام این سایت را تبدیل به لاتین کنم .
چند مسئله :
اول تغییر مکان منوها از راست به چپ .
آیا میشه با کامپوننتی دو زبانه کرد . آیا این کامپوننت در صورت وجود مفید خواهد بود و یا بهتر است که کل سایت را لاتین کنم ؟
قالبی مشابه این قالب بصورت لاتین سراغ دارید ؟ البته با اندکی تغییر بتوان کامپوننتی را اضافه کرد که گزیده اخبار را به همراه عکس بصورت آژاکسی یا فلش تغییر دهد .
برای اینکه SEO این سایت را درست کنم و از تکنیک های SEM استفاده کنم آیا نیاز به قرارداد مجزایی دارد و یا ساعت کاری این کار را انجام دهم و یا اصلا نیازی به دریافت مبلغی مجزا نمیباشد ؟
-
-
سلام
برای مکان منوها همونطور که torghoundy گفتند باید به css تسلط داشته باشید.
برای دو زبانه کردن میتونید از کامپوننت joomfish استفاده کنید البته باید قالب رو هم دو زبانه کنید تا با این کامپوننت کار بکنه و برای دو زبانه کردن قالب نیاز به اندکی دانش php دارید.
شبیه به این قالب در ذهنم نیست اما پیچیدگی خاصی ندارد.
برای بهینه کردن سایت حتما مبلغ مجزا در نظر گرفته میشود اما در مورد شما بستگی به نحوه ی کار با شرکت مربوطه دارد. اگر کارمند مجموعه هستید و در تایم کاری فرصت انجام بهینه سازی رو دارید، میتونید مبلغ جداگانه نگیرید اما اگر بصورت پروژه کار میکنید بهتر است مبلغ رو بگیرید.
البته باز هم به خود شما و مبلغ اولیه ی قرار دارد بستگی دارد. شاید شما هزینه ی بهینه سازی رو از ابتدا در مبلغ کل لحاظ کرده باشید.
یا علی
-
-
متشکر .
تغییرات در قالب شاید در توان من نباشد . و بصورت خصوصی ( اگر فرصت داشتید ) مطالبی را عنوان میکنم .
البته با Arteester شاید بشود کارهایی انجام داد . نظر شما چیست ؟
نه من هیچ قراردادی نداشتم و اصلا سایت کار من نیست . به نظر شما رنج 300 تا 500 برای این کار مناسب است ؟
چقدر فرصت بگیرم ؟ آیا در قرارداد قید کنم که مثلا ظرف 1 سال رتبه را به 2 برسانم ؟ و . . .
-
-
سلام
بله با آرتیستیر هم میتونید قالب رو بسازید.
در مورد قیمت فاکتورهای زیادی دخیل هستند که از حوصله ی انجمن خارج است اما قبلا بحث های زیادی شده که میتونید با جستجو بهشون برسید.
در مورد رنک هم همینطور است و عوامل متعددی میتونن دخیل باشن، نمیشه زمان واسش داد. بصورت حدودی اگر خوب کار کنید و همه چیز سرجاش باشه در 1 سال به 3 هم میتونید برسونید (باز هم تاکید میکنم این اعداد و زمان ها دقیق نیستند و ممکنه بیشتر یا کمتر از اینها هم اتفاق بیفته که بستگی به شرایط داره)
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)