-
آغاز کار با مامبو یا جوملا، یا یه سواله جالب
سلام خسته نباشین، من میخواستم اول این سایت هایی که با جوملا درست شده رو ببینید ، که تو برداشته من دارای المان های مختلف و ماژول و بخش های مختلفی از جمله نظر سنجی، لینکدونی ، و .... است میخواستم بدونم برای ساخت اینها توی مامبو باید چی کار کرد؟ نیاز به برنامه نویسی یا همون کد نویسی داره؟
البته من میدونم که باید اول یه قالب طراحی کنی و این ماژول ها مثل نظر سنجی و لینکدونی و منو رو طراحی کرد ولی نمیدونم که باید برای ساخت اینا کد نویسی کرد یا تو خوده جوملا میشه اینا رو پیدا کرد؟ O0
البته سوالم شاید یه کم گیچ کننده باشه ولی خوب تو جوملا تازه کارم ،،، به بزرگی خودتون ببخشید O0
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-24-2010 08:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آغاز کار با مامبو یا جوملا، یا یه سواله جالب
[quote author=mo_mokh_com1 link=topic=26831.msg136681#msg136681 date=1274733480]
سلام خسته نباشین، من میخواستم اول این سایت هایی که با جوملا درست شده رو ببینید ، که تو برداشته من دارای المان های مختلف و ماژول و بخش های مختلفی از جمله نظر سنجی، لینکدونی ، و .... است میخواستم بدونم برای ساخت اینها توی مامبو باید چی کار کرد؟ نیاز به برنامه نویسی یا همون کد نویسی داره؟
البته من میدونم که باید اول یه قالب طراحی کنی و این ماژول ها مثل نظر سنجی و لینکدونی و منو رو طراحی کرد ولی نمیدونم که باید برای ساخت اینا کد نویسی کرد یا تو خوده جوملا میشه اینا رو پیدا کرد؟ O0
البته سوالم شاید یه کم گیچ کننده باشه ولی خوب تو جوملا تازه کارم ،،، به بزرگی خودتون ببخشید O0
[/quote]
انتخااب شما چيست؟ جوملا يا مامبو؟
اجبار نيست كه شما همه اين امكانات رو خودتون طراحي كنيد يا بنويسيد امكانات آماده اي هم هست كه قابل نصب بر روي جوملا يا مامبو مي باشد.
اگر نياز هاي شما فقط همين باشه نيازي به كد نويسي نيست.
-
-
-1در ابتدا میخواستم بدونم دقیقا این دو تا یعنی جوملا و مامبو چه تفاوت هایی با هم داره؟
2- آره همینایی که گفتم کافیه !!!! از کجا باید گیر بیارمشون؟ افزونه هستند چه جوریه استفادشون؟
3- آموزشی هم به طور کامل در مورده فارسی سازی قالب های جوملا یا مامبو دارین؟
4- یا آموزش طراحی قالب های جوملا یا مامبو رو دارین؟
بنده css وو html ,, یه کم php هم بلدم ولی css, html رو به طور کامل و حرفه ای بلدم .
ممنون میشم بازم از راهنمائی خوبتون بهره ببرم O0 
-
-
سلام
به نظر من جوملا از نظر از امکانات و افزونه قوی تر هستش
و همه ی این چیز هایی که گفتید روی جوملا به طور اتوماتیک نصب و آماده استفاده هست
و برای طراحی قالب هم باید کد های اختصاصی جوملا و اچ تی ام ال و سی اس اس و پی اچ پی بلد باشید
یا علی
-
-
مرسی دوسته عزیز.
میخواستم ببینم مرجعی کتابی ، چیزی برای دانلود هست استفاده کنیم برای یادگیری همه ی اینا ؟
میخوام بدونم در مرحله ی یاد گرفتن جوملا اول باید کار با کنترل پنل جوملا رو یاد بگیرم؟ یا اینکه طراحی قالب؟ O0
** دو ارسال شما یکی شد
-
-
در آدرس زير جواب هاي شما وجود داره
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
موفق باشيد.
-
-
[quote author=mo_mokh_com1 link=topic=26831.msg136742#msg136742 date=1274793772]
مرسی دوسته عزیز.
میخواستم ببینم مرجعی کتابی ، چیزی برای دانلود هست استفاده کنیم برای یادگیری همه ی اینا ؟
میخوام بدونم در مرحله ی یاد گرفتن جوملا اول باید کار با کنترل پنل جوملا رو یاد بگیرم؟ یا اینکه طراحی قالب؟ O0
** دو ارسال شما یکی شد
[/quote]
سلام
بله کتابی هست که آقای زراعتی نوشتن اگر بخونید بسیار به دردتون می خوره
کد:
http://persianit.ir/joomla-15-users-manual.html
یا علی
-
-
[quote author=bodonoshir link=topic=26831.msg136767#msg136767 date=1274805228]
[quote author=mo_mokh_com1 link=topic=26831.msg136742#msg136742 date=1274793772]
[/quote]
بله کتابی هست که آقای زراعتی نوشتن اگر بخونید بسیار به دردتون می خوره
کد:
http://persianit.ir/joomla-15-users-manual.html
[/quote]
بله این از قلم افتاده بود. این کتاب میتونه بهترین رهنما برای کاربران جوملا باشه واقعا از آقای زراعتی ممنونم.
به تمامی کاربران جوملا توصیه میشه این کتاب رو برای یک بار هم که شده مطالعه کنند.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)