با سلام به دوستان من وقتی ماژول اوقات شرعی mod_g_prayer_times_1.5.zip رو نصب میکنم سایتم با اکسپلورر 7 و 6 بالا نمیاد ارور میده چیکار کنم؟

با سلام به دوستان من وقتی ماژول اوقات شرعی mod_g_prayer_times_1.5.zip رو نصب میکنم سایتم با اکسپلورر 7 و 6 بالا نمیاد ارور میده چیکار کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آیا از آخرین نسخه ی این ماژول استفاده میکنید؟ این مشکل در آخرین نسخه موجود نیست.
پس از کسب اطمینان میتونید در تاپیکی که مربوط به پشتیبانی این ماژول هست مشکل خودتون رو بیان کنید تا آقای سعید (گسترش دهنده ی ماژول) شما رو راهنمایی کنند:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
این مشکل قبلا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح شده بود که نسخه رفع اشکال آماده و برای تست به کاربر مربوطه ارسال شد، اما متأسفانه با وجود دانلود فایل، پاسخی از ایشون دریافت نشد.
لینک دریافت نسخه رفع اشکال ماژول بصورت خصوصی براتون ارسال شد. لطفا ماژول رو تست کنید تا درصورتی که مشکل رفع شده باشه نسخه جدید منتشر بشه.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)