سلام من می خواستم بدانم چگونه می شه ورود به مدیریت جوملا! را عوض کرد که دیگه صفحهای باز نشه فقط یک پنجره بیاد و رمز عبور و یوزر نیم را بخواهد و از حالت پیش فرض خارج بشه

سلام من می خواستم بدانم چگونه می شه ورود به مدیریت جوملا! را عوض کرد که دیگه صفحهای باز نشه فقط یک پنجره بیاد و رمز عبور و یوزر نیم را بخواهد و از حالت پیش فرض خارج بشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
بهتر است که از طریق کنترل پنل هاستتون روی پوشه ی administrator پسورد بذارید تا هم پنجره باز بشه هم ضریب امنیت سایتتون بالاتر بره.
یا علی
من وارد سی پنل شدم و بعداش وارد قسمت فایل منیجر شدم و بعد وارد فسمت www/root شدم الان روی فولد administrator روش راست کلید کردم ولی الان دو قسمت داره یک قسمت Name the protected directory و یک قسمت Create User در این قسمت یوزر و پسورد را می دهیم در قسمت بالا باید چی کار کنیم و یک تیک هم داره به نامPassword protect this directory می شه راهنمایم کنید بگین باید چی کار کنم و ایا باید سطح دسترسی را هم تغییر بدهم با تکشر از شما
سلام
پس از ورد به سی پنل از قسمت Security باید روی لینک زیر کلیک کنید Password Protect Directories بعد دایرکتوری administrator رو انتخاب کنید و براش تیک رو فعال کنید و یه یوزر جدید براش بسازید و توی همون جا یوزر و پسورد رو بزنید
یا علی
سلام من وارد سی پنل سایت شدم و در قسمت سکیوریتی وب بعد روی لینک Password Protect Directories وبعد رقسمت بعد
Web Root /public_html/wwwرا انتخاب کردم و روی فولدر ادمینسترو کلید کردم و بالا یک علامت قفل روش نشان داد و بعد وارد صفحه جدید شدم الان دو قسمت داره Security Settings که توش دو گزینه داره به نامهایPassword protect this directory که باید تیک زد و در این جا باید Name the protected directory نامی انتخاب کرد و قسمت دوم هست که به نام Create User که باید یوزر و پسورد را بدی حالا من باید در قسمت Security Settings تنظیماتی انجام بدم یا نه فقط باید قسمت Create User را تکمیل کنم البته من این قسمت را تکمیل کردم ولی پنجرهای به من نمایش نداد ممنون می شوم بگین کجای کار را اشتباه کردم با تشکر
سلام
آموزش زیر را مطالعه کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
سلام
به مدیریت فعال سایت
سوال
آیا میشه نام ادمینستراتور رو عوض کرد برای مخفی کردن ورود به مدیریت ؟
و یه اسم دیگه منحصر به فرد گذاشت ؟ اسمی که فقط خودت بدونی
و اگه می شه ایا این کار باعث افزایش امنیت میشه ؟
و اگه میشه چه کار هایی باید انجام داد تا مشکلاته دیگه ای بروز نکنه ؟
و اگه قبلا بحث شده من نتونستم پیدا کنم لطفا لینک بدید ؟
ممنون
سلام
بله این کار امکان پذیر هست اما پیشنهاد نمیشه
بهترین راه برای محافظت از بخش مدیریت قرار دادن پسورد روی این پوشه هست که در پست قبل آموزش کامل داده شده
یا علی
دوستان سلام
حالا اگه ما از هاست Cpanel استفاده نکنیم چطوری باید این کار و انجام بدیم؟
سلام
شما از چه پنلی استفاده می کنید
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)