سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: ساپورت کردن زبان فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

ساپورت کردن زبان فارسی

با سلام

از دوستان گرامی خواهشمنم که نحوه تشخیص دادن ، ساپورت شدن یک قالب از زبان فارسی را توضیح دهید .

ترجیحاً قالب های يوتم .

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال

پاسخ : ساپورت کردن زبان فارسی

سلامدوست عزيز شما اون كاري كه گفتم در لوكال انجام بده و نتايج رو اينجا بگو
    يعني بسته رو نصب كن و متناسب با ورژنش يك بسته از مامبولرن دانلود كن و replace كن بعد از زبان فارسي استفاده كن ببين مشكلي برات پيش نمياد؟

[quote author=torghoundy link=topic=27120.msg137977#msg137977 date=1276085657]
    سلامدوست عزيز شما اون كاري كه گفتم در لوكال انجام بده و نتايج رو اينجا بگو
    يعني بسته رو نصب كن و متناسب با ورژنش يك بسته از مامبولرن دانلود كن و replace كن بعد از زبان فارسي استفاده كن ببين مشكلي برات پيش نمياد؟
    [/quote]

درود بر شما
    ببخشید منظور از replace (جایگزینی) یعتی اینکه من جوملای هم ورژن که اینجا 1.5.15 هست و دانلود کنم و از حالت فشرده در بیارم و کل فایلهای موجود را جایگزین قبلی ها کنم . درست ؟
    کل فایلهای این قسمت را E:\Jommla\Joomla_1.5.15-Stable-Full_Package-Farsi جایگزین فایلهای C:\Program Files\wamp\www\yoo_vox_installation_package این قسمت کنم . آیا آن وقط همه چیز بهم نمی رزه ؟

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

سلام

آخرین نسخه جوملا 1.5.18 هست.

مطابق این آموزش جوملا 1.5.18 مامبولرن رو جایگزین جوملای انگلیسی خودتون بکنید:

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

(البته توجه داشته باشید که این آموزش بروز نشده و از نسخه 1.5.17 به عنوان آخرین نسخه نام برده شده. اما روش کار تفاوتی نداره.)

یا علی

[quote author=سعید link=topic=27120.msg137993#msg137993 date=1276095902]
    سلام

آخرین نسخه جوملا 1.5.18 هست.

مطابق این آموزش جوملا 1.5.18 مامبولرن رو جایگزین جوملای انگلیسی خودتون بکنید:

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

(البته توجه داشته باشید که این آموزش بروز نشده و از نسخه 1.5.17 به عنوان آخرین نسخه نام برده شده. اما روش کار تفاوتی نداره.)

یا علی
    [/quote]

درود بر شما
    طبق راهنمایتان مراحل را طی کردم و موفق هم بودم . فقط یه مشکلی ، اونم اینکه سایت مورد نظر فارسی نشد فقط قسمت اندکی از آن مثل زمان ، تاریخ و نام کاربری فارسی شدند . حال باید چکار کنم که کل قالب فارسی شود .

در دو عکس زیر قالب را در دو حالت اگلیسی و فارسی مشاهده میکنید :

انگلیسی :
    [img width=600 height=480]http://bia2up.com/images/46507771293750777351.jpg[/img]

فارسی:
    [img width=600 height=480]http://bia2up.com/images/98580601196258578893.jpg[/img]

تشکر شده 137 بار در 90 ارسال

سلام.

دقت داشته باشید که شما فقط فایل های سیستم رو جایگزین کردید.

مواردی که تغییر کردند مربوط به سیستم مدیریت محتوا و فایل های ترجمه ها بودند که با جایگزینی جوملا نسخه مامبولرن، فارسی شدند.

قسمتی از نوشته ها هم مربوط به محتوا هستند که در دیتابیس ذخیره میشن (نه در فایل ها). مثلا متن مطالب (که فارسی نشده)

و البته خود قالب و اکستنشنها هم باید فارسی و محلی سازی بشه تا سایت شما تماما فارسی و راست به چپ دیده بشه.

اما در جواب پست اولتون:

[quote author=ramo_masih link=topic=27120.msg137953#msg137953 date=1276067298]
    از دوستان گرامی خواهشمنم که نحوه تشخیص دادن ، ساپورت شدن یک قالب از زبان فارسی را توضیح دهید .
    ترجیحاً قالب های يوتم .
    [/quote]

پشتیبانی یک قالب از زبان فارسی با فارسی بودن قالب تفاوت می کنه.

پشتیبانی از زبان فارسی ممکنه به استفاده قالب از مجموعه کاراکتر UTF-8 تعبیر بشه. اگر اینطور هست که اکثر قالبهای جدید همینطور هستند.

اما اگر منظور راست به چپ بودن قالب هست، به جز برخی تولیدکنندگان خاص، در بقیه موارد جهت قالب ها راست به چپ نیست و باید راست به چپ بشه.

همچنین محلی سازی قالب برای استفاده بهتر در سایت های فارسی و نمایش یکسان در مرورگرها باید انجام بشه.

و ترجمه اصطلاحات انگیسی بکار رفته یا ترجمه فایل های زبان قالب در صورت وجود.

برخی قالب ها هم همراهشون اکستنشنهایی هم عرضه میشه (مثلا ماژول) که اونها هم باید جداگانه ترجمه و محلی سازی بشن.
    (در بسته Quick Start این Extension ها بطور پیش فرض نصب و تنظیم شده هستند)

معمولا قالب های Yoo-Theme هیچ کدوم از این ویژگی ها (به جز مجموعه کاراکتر) رو ندارند و باید این مراحل انجام بشه تا برای یک سایت فارسی مناسب بشه.

یا علی

تشکر شده 450 بار در 357 ارسال

سلام
    ممنون از دوست خوبم سعید که جواب این پست رو دادی. داشتم جواب رو می نوستم که اینترنتم قطع شد.
    [quote author=سعید link=topic=27120.msg137995#msg137995 date=1276100312]
    معمولا قالب های Yoo-Theme هیچ کدوم از این ویژگی ها (به جز مجموعه کاراکتر) رو ندارند و باید این مراحل انجام بشه تا برای یک سایت فارسی مناسب بشه.
    [/quote]
    گفته های سعید عزیز کاملا درسته، من اکثر قالب های یوتم رو امتحان کردم و دقیقا به همین مشکل برخوردم.
    خب قالبتون رو باید بدید براتون فارسی کنند. دوستانی در انجمن هستن که این کار رو انجام می دهند.
    موفق باشید.

درود بر همگان

از تمام بچه ها که پاسخگو بودند نهایت تشکر و سپاس را دارم . خدا خیرتان دهد .

واقعاً عالی بودید در یک روز به جوابم رسیدم . اقعاً از پشتیبانیتون نهایت سپاس را دارم .

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)