-
نحوه نصب قالب yt_vox_1.5.0.tar
با سلام ، اگر امکانش است در مورد قالب زیر توضیحات کاملی ارائه دهید .
مشکل من این است که بعد از نصب ، قالب را ناقص می بینم . البته از سه فایل موجود در پوشه زیر فقط قادر به نصب فایل yoo_vox_1.5.0.tar.gz هستم ، که فکر کنم مشکل همینجاست چون دو فایل دیگر را نمیدانم چطور اضافه کنم . لطفاً راهنمایم کنید .
فایل های موجود در پوشه :
1)yoo_vox_1.5.0.tar.gz
yoo_vox_image_sources.zip(2
yoo_vox_installation_package.zip(3
:4: در ضمن فکر کنم این قالب جدید (Vox - February 2010 Joomla Template) ، پس بزارید حداقل خودمان استفاده کنبم بعداً شما !! :4:
اینم لینک قالب زیبای vox :
کد:
http://demo.yootheme.com/feb10/
**
هایپرلینک حذف شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-09-2010 05:45 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : نحوه نصب قالب yt_vox_1.5.0.tar
سلام
فایل yoo_vox_1.5.0.tar.gz قالب مورد نظر شماست
فایل yoo_vox_image_sources.zip مربوط فایل های تصویری photoshop و ... قالب میباشد.
فایل yoo_vox_installation_package.zip مربوط به نصب قالب به همراه فایل ها و محتویات آماده برای نصب جوملا میباشد به عبارتی quick start
یا حق
-
-
درود بر شما
دوست عزیز پس من باید فایل yoo_vox_installation_package.zip را نصب کنم دیگه دست ؟؟
ولی بعد از نصب با پیغام "متأسفانه مشکلی در بارگذاری فایل به سرور پیش آمده است." مواجه میشم .
لطفاً راهنمایم کنید که چه کنم :-[
-
-
شما باید فایل yoo_vox_installation_package.zip را از حالت فشرده خارج کنید
این فایل همانند یک فایل جوملا میباشد با این تفاوت که همراه با قالب و اضافات مروبط به قالب می باشد
که شما باید آنرا همانند جوملا نصب کنید و هنگام نصب ، نصب اطلاعات نمونه را بزنید
پیروز باشید
-
-
سلام
دوست عزيز اين بسته در جوملا نصب نميشه.
yoo_vox_installation_package.zip يك جوملاي آماده شده هست كه با نصب اون شما نيازي نيست قالب رو نصب و تنظيم كنيد.
قالب به همراه تمامي امكانات و افزونه در اين بسته گنجانيده شده و شما فقط بايد اين جوملا رو نصب و متناسب به ورژنش يك جوملاي مامبولرن رو باهاش replace كني تا بتوني از زبان فارسي هم استفاده كني.
(البته بايد ذكر كنم بستگي به قالب داره كه فارسي رو پشتيباني كنه يا نه)
در مورد قالب هاي يوتم هم بايد بگم هنگام نصب quick start بايد charset ديتا بيس رو چك كني تا بعد از نصب با فارسي به مشكل بر نخوري.
-
-
با تشکر از هر دو دوست عزیز (trisha و torghoundy )در پاسخگوی بدون نقصتان .
تا اونجا شو که گفتید مثل جوملا باید نصب کنم و فهمیدم ولی چطوری باید بفهمم که زبان فارسی را ساپرت می کند یا نه و همچنین چطوری charest را چک کنم .
لطفاً بیشتر راهنمایی کنید . من تازه کارم . درضمن این قالب را برای یه isp میخوام بنظرتون خوب یا نه ؟ ممنون میشم نظر بدید .
-
-
سلام
قالب نسبتا خوبی هستش
بقیه موارد قالب مربوط به نیاز ها و خواسته های کابر میباشد.
مابقی سوالات خود را جداگانه مطرح کنید
قوانین انجمن را مطلاعه کنید
**
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
-
-
چشم ، ممنون از تذکرتان . راست میگید اینطوری دیگر کاربران هم با توجه به عنوان تایپیک راحتر به مطالب دسترسی دارند .
پس سوال قبلی ام را در جای مربوطه مطرح میکنم و منتظر پاسخ می مانم .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)