-
مشکل با تمام ماژولهای دارای تصاویر بندانگشتی thumbnails
سلام من روشهای مختلفی رو برای نمایش تصویر بندانگشتی انواع ماژولهای مختلف مثل all news و minifrontpage و thumbsup و news gk برای نمایش تصاویر بندانگشتی به کار بردم از تغییر پرمیشنها تا ساخت فولدرهای مختلف و دستکاری کش سایت اما درست نشد. سایت من قبلاً روی سروری با کنترل پنل پلسک بود که جواب میداد اما بعد از اون با انتقال به سروری دیگهای با کنترل پنل پلسک و همون مشخصات نسخه پی اچ پی و بانک اطلاعاتی و غیره جواب نمیده. واقعاً نمیدونم چیکار کنم؟ من از نسخه 1.5.18 مامبولرن استفاده میکنم. کسی از دوستان میتونه راهنمایی کنه که آیا مشکل از سروره یا میشه با یه ترفند یا کدی این موضوع رو حل کرد؟ ممنونم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2010 04:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با تمام ماژولهای دارای تصاویر بندانگشتی thu
سلام
مشکلش چیه ؟ کلا عکس رو نشون نمی ده؟
یا سایزش درست نیست؟
مشکلش چیه؟
یا علی
-
-
بله هیچ کدوم عکس بندانگشتی رو نشون نمیدن. اگه Dimensions یا همون اندازه عکس رو تو بخش تغییرات طول و ارتفاع تغییر بدی اندازه رو صفر میکنه. ولی اگه به اون دست نزنی خود عکس اصلی رو میذاره که من اونو نمیخوام. نمیدونم شاید تغییراتی از طریق کنترل پنل یا دستکاری بانک اطلاعاتی بشه که من نمیدونم. خلاصه حتماً یه راهی داره. در ضمن کنترل پنل سایت که گفتم سی پنل بود که دومی رو پلسک نوشتم. من فولدری به اسم thumb هم با دسترسی 777 در پوشه stories و فولدارای دیگهای بر حسب ماژول در cache ساختم اما هیچ کدوم عمل نکرد.
فکر میکنم باید یه خط فرمان یا چیزی به یکی از فایلها اضافه کنم یا فولدر خاصی بسازم. خلاصه گیج شدم از این موضوع.
-
-
تو تنظيمات ماژول از صحت absolute path اطمينان حاصل كنيد
مطمئن شويد كه GD Library روي سرور نصب هستش
---
باز هم اگه مشكل حل نشد بايد به مسئول سرور اطلاع دهيد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)