سلام
من از مامبو 4.6.5 استفاده میکنم
بخش آمارم فعاله ، اما آماری که اعلام میکنه درست نیست
یه سری اعداد اشتباه میاره ، چون از وبگذر هم آمار میگیرم میدونم که آمار خود مامبو مشکل داره
میتونید راهنماییم کنید؟

سلام
من از مامبو 4.6.5 استفاده میکنم
بخش آمارم فعاله ، اما آماری که اعلام میکنه درست نیست
یه سری اعداد اشتباه میاره ، چون از وبگذر هم آمار میگیرم میدونم که آمار خود مامبو مشکل داره
میتونید راهنماییم کنید؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آمار مامبو مشکلی نداره. بلکه سیستم آماری مامبو و وبگذر به کل با هم تفاوت دارند.
مامبو آمار بازدیدکنندگان رو اندازه می گیره اما وبگذر تعداد بازدیدها (hit) رو می شمره.
آمار مامبو server-side هست. یعنی تمام بازدیدکننده ها رو می شمره. اما سیستم وبگذر client-side و با استفاده از javascript آمار رو اندازه گیری می کنه. یعنی اگر javascript روی مرورگر کاربر فعال نباشه (یا بازدیدکننده روبوت باشه که جاوا اسکریپت رو اجرا نمی کنه) بازدیدی هم ثبت نمیشه.
یا علی
با اجازه سعید عزیز 1 توضیح کوچیک بصورت ساده تر بدم
آمار وبگذر چون بصورت یک کد جاوا در قالب شما قرار میگیرد برای همین مرورگر نیاز به java run time دارد تا بتواند کد مورد نظر را از سرور وبگذر (client-side ( فرا خوانی کند
سلام
trisha عزیز Java و JavaScript دو چیز کاملا متفاوت هستند. کدهایی که وبگذر برای سرویس آمار در اختیار کاربر قرار میده JavaScript هستند نه جاوا.
ضمن اینکه ممکنه Agent (مرورگر کاربر یا ...) از JavaScript پشتیبانی بکنه اما به دلایلی از جمله غیرفعال شدن اون توسط کاربر، قادر به اجرای کدهای جاوا اسکریپت نباشه.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)