-
ویرایش پست ها
سلام . چند تا سوال در مورد ویرایش کردن پست ها دارم :
۱- چطوری میشه این امکان رو برای کاربرا گذاشت که اگه پستشون آخرین پست تاپیک بود و از زمان ارسالشون کمتر از ۱۰ دقیقه ( یک مدت زمانی خاص ) گذشته باشه بتونن پستشون رو ویرایش کنن در غیر این صورت نتونن ؟
۲- وقتی یک پست ویرایش میشه زیر اون پست می نویسه که "آخرین ویرایش توسط ... " می خوام کلا اینو ننویسه ! کجا و کدوم فایل رو باید تغییر بدم که بعد از ویرایش این متن رو ننویشه ( انگار که ویرایش نشده ) ؟!
مرسی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-07-2010 08:00 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ویرایش پست ها
برید به :
مدیریت » مدیریت کاربران » سطح دسترسی کاربران رو تغییر بدید که نتونن پست ها رو ویرایش کنن .
بعد برید به این قسمت :
"مدیریت » انجمن ها » ارسال ها و موضوع ها » تنظیمات ارسال » حداکثر مدت زمان برای ویرایش ارسال هایی که تازه ارسال شده"
برای اینکه اون چیزیو که گفتی ننویسه اگه پست رو کامل ویرایش نکنی نمی نویسه . یعنی به صورت آجاکسی ویرایش کنی !
سوالی بود در خدمتم
-
-
ممنون .
اما در مورد سوال دومی منظورم این بود که کلا حتی اگر ویرایش کلی هم بشه اونجا ننویسه همچین چیزی .
منظورم اینه که بالاخره یک جایی توی سورس smf همچین چیزی نوشته شده دیگه می خوام اونو کلا بردارم حالا کجاست ؟!
در ضمن اگه بشه که یک کدی بنویسیم همونجا که بگه اگه فلان کاربر خاص بود ننویسه ویرایش شده ولی برای بقیه بنویسه .
مرسی
---------------------------
سلام . اون روشی هم که برای سوال اول گفتین کار نکرد ! یعنی ویرایش نمیاد نیومد ...
** دو ارسال شما یکی شد
-
-
برای سوال دوم باید دستی عمل کنید
-
-
[quote author=hamid.soltani92 link=topic=27091.msg137950#msg137950 date=1276066300]
برای سوال دوم باید دستی عمل کنید
[/quote]
ممنون ولی میشه بیشتر توضیح بدین ؟!
سوال اول رو هم باید دستی انجام داد اما جفتش چطوری ؟؟
-
-
دوست عزيز فكر كنم منظورتون رو متوجه شدم...
به اين آدرس برو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون پائين دوتا قسمت داره،
مدت زمان فاصله بین ویرایش ارسال ها:
اين مال اينه كه كاربرانت بتونن بعد از چه فاصله اي پستشون رو ويرايش كنن
يعني ايني كه گفتي
۱- چطوری میشه این امکان رو برای کاربرا گذاشت که اگه پستشون آخرین پست تاپیک بود و از زمان ارسالشون کمتر از ۱۰ دقیقه ( یک مدت زمانی خاص ) گذشته باشه بتونن پستشون رو ویرایش کنن در غیر این صورت نتونن ؟
حداکثر مدت زمان برای ویرایش ارسال هایی که تازه ارسال شده
اين هم براي اينه كه گفتي:
۲- وقتی یک پست ویرایش میشه زیر اون پست می نویسه که "آخرین ویرایش توسط ... " می خوام کلا اینو ننویسه ! کجا و کدوم فایل رو باید تغییر بدم که بعد از ویرایش این متن رو ننویشه ( انگار که ویرایش نشده ) ؟!
اگر 0 بزاري اون نوشته آخرين ويرايش رو هيچوقت نمينويسه
-
-
[quote author=بابك link=topic=27091.msg138039#msg138039 date=1276171141]
دوست عزيز فكر كنم منظورتون رو متوجه شدم...
به اين آدرس برو:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اون پائين دوتا قسمت داره،
مدت زمان فاصله بین ویرایش ارسال ها:
اين مال اينه كه كاربرانت بتونن بعد از چه فاصله اي پستشون رو ويرايش كنن
يعني ايني كه گفتي
حداکثر مدت زمان برای ویرایش ارسال هایی که تازه ارسال شده
اين هم براي اينه كه گفتي:
اگر 0 بزاري اون نوشته آخرين ويرايش رو هيچوقت نمينويسه
[/quote]
ممنون اما هیچ کدومش کار نکرد . یعنی یک اکانت به عنوان کاربر عادی ساختم و بعد از ارسال پست اصلا گزینه ی ویرایش نمیومد چه برسه به اینکه مدت خاصی داشته باشه ... و همچنین اون یکی رو هم که گفتین 0 کردم و با اکانت admin پست رو ویرایش کردم اما نوشته
« آخرين ويرايش: امروز، ساعت 04:42:36 قبلازظهر توسط admin» !!!
اگه از اینکه این تنظیمات مال همین موارد هست مطمئنین شاید اشکال از سطح دسترسی کاربران باشه ؟! الان یک کاربر که برای من عضو میشه هم توی گروه "کاربران گروه بندی نشده" می ره و هم توی "تازه وارد" ، که سطح دسترسی این 2 تا رو دقیقا عین هم گذاشتم و توی هر دوشون حق ویرایش پست های خود کاربر و حذق پست های خودش و ... رو نداره ! ( البته همش "غیرمجاز (X) " هست و "هرگز (D)" نیست )
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)