-
آموزش swmenu
من منوساز آبشاری (swmenu) روی لوکال نصب کردم
اما منویی نمی سازه، لطفاً اگه جایی آموزشی از اول کار داره به من معرفی کنید..... می دونم که فارسی هست ولی هر چی باهاش ور می رم افاقه نمی کنه
من از قالب پارت آرتیستر استفاده می کنم، آیا اصلاً روی این قالب میشه منو ساز رو گذاشت؟
تو انجمن هم سرچ کردم ولی همش رفع اشکال پیدا کردم آموزش از اول ندیدم
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-07-2010 04:25 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آموزش swmenu
سلام
تو تنظیمات منو تعیین کنید زیر منو ها رو نمایش بده، انشاالله مشکلتون با این مورد حل بشه.
یا حـــق
-
-
ممنون از پاسختون
این گزینه فعال هست
یعنی هیچ آموزشی در جایی وجود نداره؟
-
-
این ارورها رو میده
Notice: Undefined index: 1 in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line 328
Warning: array_keys() expects parameter 1 to be array, null given in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line 329
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line 332
Warning: usort() expects parameter 1 to be array, null given in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line 338
Warning: array_values() expects parameter 1 to be array, null given in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line 339
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in C:\wamp\www\modules\mod_swmenufree\functions.php on line 342
-
-
سلام
شما توی هاست تست کنید درست میشه ان شا الله
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)