سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 14 , از مجموع 14

موضوع: چگونگی انتقال کاربران سایت A به ساب دامین B

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    erwin
    Guest

چگونگی انتقال کاربران سایت A به ساب دامین B

با سلام. و درود بر مامبولرن

من یه سایت دارم مثلا الف. و چیزی حدود 2300 کاربر عضو داره.
    الان یه سایت مستقل که مربوط به همون سایت الف هست رو طراحی کردم و با نام ب می خوام به عنوان ساب دامین در سایت قرار دهم. سایت اولی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و همون سایت وقتی که ساب دامین b رو واسش تعریف می کنم [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

حالا سئوالم اینه:
    آیا راهی هست که بتونم کاری کنم که تمام یورزهای سایت الف وقتی که لاگین می کنن به تمام اطلاعات سایت ب هم دسترسی داشته باشن. (بدون اینکه دوباره ثبت نام کنن) یا اینکه حتما باید یه جوملای دیگه توی ب نصب کنم و تمام کاربران رو انتقال بدم به اونجا. (این کار رو می شه کرد ولی مشکل اینه که از اون به بعد کاربران باید در هر دو سایت الف و ب جداگانه ثبت نام کنن. که خیلی مسخره می شه.
    میخوام کاربر یه بار ثبت نام کنه و بتونه با همون نام کاربری خودش به سایت ب هم بره و از اطلاعات اونجا هم استفاده کنه.

راستش : من سایت ب رو صورت ساب دامین فعلا نصب کردم و به کاربرام گفتم که فعلا از اطلاعات این سایت به صورت رایگان استفاده کنن. تا هرچه سریعتر با کمک شما مشکلم رو حل کنم.

ممنون میشم از اینکه همراهی و یاریم کنید. سپاس فراوان و صد درود بر شما عزیزان

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)