-
طراحی پلاگین درگاه شتاب برای SOBI2
باسلام
بنده مدتی است درگیر یک پروژه بزرگ بودم .درواقع هدف این بود که بیش از 20000 آگهی با دسته بندی متنوع را با جوملا پیاده سازی کنم به نحوی که امکان ثبت اگهی و پرداخت انلاین در ان وجود داشته باشد.
بنده بااستفاده از کامپوننت قدرتمند sobi2 این کار را انجام دادم و امکان ثبت اگهی نیز در انه ست .یکی از قابلیتهای ویژ ه ان پرداخت انلاین از طریق درگاه سامان می باشد یعنی اگر شما اگهی را ثبت کنید که غیررایگان باشد پس از ثبت وارد درگاه سامان می شوید و شمامی توانید مبلغ را واریز کنید.
این پلاگین پرداخت سامان برای دکامپوننت sobi بصورت اختصاصی نوشته شده است
تاجاییکه بنده تحقیق کردم تا الان سیستم اگهی که امکان پرداخت انلاین برای وجود داشته باشد ،نبود.شما می توانید سیستمی بسیار قدرتمند تر از سایت ایستگاه داشته باشید
البته هنوز بومی سازی sobi2 به اتمام نرسیده است و قسمت تقویم و تاریخ فارسی ان مونده....
در هر صورت خوشحال می شم نظر دوستان را در این زمینه بدانم.
کد:
http://kavoshagahi.com/advertise
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2010 02:26 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : طراحی پلاگین درگاه شتاب برای SOBI2
سلام
واقعا عالی بود
موفق باشید
-
-
سلام
کار بسیار خوبی بود
پیروز و سربلند باشید.
-
-
سلام
کار شکیلی آماده کردید.
موفق باشید
یا علی
-
-
باتشکر از حسن توجه دوستان
-
-
بسیار عالی
چطور این پلاگین رو دانلود کنیم؟!
-
-
این پلاگین کامرشیال هست .
در صورت نیاز pm دهید
-
-
از کجا میشه مطمین بود که یک کامپوننت امن هست یعنی هم امکان هک شدن نداره و هم اینکه یک وقت خودش ابزاری برای سرقت اطلاعات نباشه ببخشید که با دید منفی نیگاه می کنم. پول دیگه کاریش نمیشه کرد. جون که نیست
-
-
[quote author=titanpass link=topic=27138.msg139676#msg139676 date=1277737196]
از کجا میشه مطمین بود که یک کامپوننت امن هست یعنی هم امکان هک شدن نداره و هم اینکه یک وقت خودش ابزاری برای سرقت اطلاعات نباشه ببخشید که با دید منفی نیگاه می کنم. پول دیگه کاریش نمیشه کرد. جون که نیست 
[/quote]
اولا که این یک پلاگین هست نه کامپوننت
ثانیادرخصوص امن بودنش باید عرض کنم که براساس الگوریتمی که این پلاگین دارد اطلاعات مربوط به قیمت و شناسه مشتری رو به بانک سامان ارسال می کند وبقیه کارهارو بانک انجام میده و درانتها کدی رو که بانک که بابت تراکنش کامل ایجاد کرده را دریافت و درسیستم ثبت می کند.
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم.
-
-
یه سئوال.
با هر کارتی میشه خرید کرد ؟ یعنی به شتاب وصله ؟ یا نه ؟ یعنی برای پرداخت اینترنتی باید ماژول تک تک بانک ها رو بگردیم پیدا کنیم؟!
اگه جواب بله هستش، میخوام بدونم کدوم یکی از بانک ها راحت تره (یعنی اگه با یه ماژول از هر بانکی میشه پرداخت اینترنتی رو داشت که همه جور کارت بانک ها بهش بخوره، کدوم یکی از بانک ها رو معرفی میکنین) که با استفاده از اون بانک ماژول جدید بسازیم .....
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)