-
مشکل در نصب
سلام
من قبلا روی سایتم php nuk نصب کرده بودم ازش ناراضی بودم خواستم جوملا را استفاده کنم حالا دو روزه نمیتوانم نصبش کنم
فایلها را روی هاستم آپلود واکسترکت کردم وقتی که آدرس سایتم را میزنم در صفحه که باز میشود این کلمه
Index of /
* joomla/
میاد وقتی رویش کلیک میکنم این ارور را میده
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
درضمن مادر نیوک جداول را توسط یک فایل sql ایمپورت میکردیم اینجا هم باید این کار رابکنیم یا نه
نمی دونم چیکار کنم خواهشا کمکم کنید تا مجبور نشوم دوباره نیوک روی سایتم نصب کنم
----
در ضمن آدرس سایتم
**
هایپرلینک حذف شد.
دو پست شما یکی شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-11-2010 08:41 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل در نصب
سلام
به مامبولرن خوش امدید
قبل از هر کاری فضای هاست خود را کاملاً پاک کنید و در صورت امکان تمامی دیتابیس ها و یوزر ها رو هم پاک کنید و سپس طبق اموزش که در کتاب نوشته شده اقای زراعتی هست شروع به نصب کنید
کد:
http://downloads.joomlacode.org/frsrelease/3/7/4/37490/joomla_1_5_Users_Manual_Farsi_PersianIT.pdf
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
[quote author=mardangoom link=topic=27155.msg138134#msg138134 date=1276288918]
مادر نیوک جداول را توسط یک فایل sql ایمپورت میکردیم اینجا هم باید این کار رابکنیم یا نه
[/quote]
خير اصلا نيازي نيست كه شما يك فايل sql رو بارگزاري كنيد كه خيلي هم سنگين هست. (خودم به خاطر پايين بودن سرعت اينترنت كلي با اين موضوع مشكل داشتم چون نيوك جداول زيادي داره)
نصب كننده جوملا اين كار رو ظرف كمتر از 2ثانيه براي شما انجام ميده.
آموزش ها رو به دقت مطالعه كنيد و به گفته هاي دوست عزيزم مرصاد توجه كنيد. انشالله مشكلي نخواهيد داشت.
-
-
سلام
به انجمن مامبولرن خوش آمدید
این مشکل از سمت هاست شما می باشد
لطفا به مدیر هاست خود این مشکل را مطرح کنید
قوانین انجمن را مطالعه کنید
**
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
یا حق
-
-
[quote author=torghoundy link=topic=27155.msg138143#msg138143 date=1276318384]
[quote author=mardangoom link=topic=27155.msg138134#msg138134 date=1276288918]
مادر نیوک جداول را توسط یک فایل sql ایمپورت میکردیم اینجا هم باید این کار رابکنیم یا نه
[/quote]
خير اصلا نيازي نيست كه شما يك فايل sql رو بارگزاري كنيد كه خيلي هم سنگين هست. (خودم به خاطر پايين بودن سرعت اينترنت كلي با اين موضوع مشكل داشتم چون نيوك جداول زيادي داره)
نصب كننده جوملا اين كار رو ظرف كمتر از 2ثانيه براي شما انجام ميده.
آموزش ها رو به دقت مطالعه كنيد و به گفته هاي دوست عزيزم مرصاد توجه كنيد. انشالله مشكلي نخواهيد داشت.
[/quote]
سلام دوست من
مندیتابیس ها را کاملا پاک کردهام وتمام فایلهای موجود در هاستم را دلیت کردهام وکتاب شما را دانلود وطبق دستور ان اقدام کردم ولی باز با مشکل روبرو شدم اگر ممکنه یکی از مدیران محترم برام نصب کنه چون توسط سایتم با مشتریهام ارتباط برقرار کرده واقدام به تجارت میکنم لطفا هرچه سریعتر کمکم کنید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)