[quote author=محمد link=topic=2840.msg17403#msg17403 date=1162627522]
خوب ببین سیاوش جان ما تو مامبو هیچ نوع کمبودی نداریم!
[/quote]
محمد جان در مورد این صحبت شما باید عرض کنم که شما کمبودی احساس نمیکنی درسته !! ولی کاربرانی که مثل شما تخصصی مامبو کار نمی کنند چی؟ آیا اونها هم از نداشتن قالب و کامپونت و . . متنوع کمبود احساس نمیکنند؟
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=2840.msg17421#msg17421 date=1162651689]
علاوه بر تایید حرف آقا محمد این نکته رو اضافه کنم که تا حالا هم اگر چیزی ترجمه و استاندارد سازی شده بنا بر درخواست کاربران بوده، پس اگر نیازی هم بوجود بیاد تیم بسرعت مقدمات رفع نیاز و ارایه راهکار رو انجام میده.
[/quote]
ماشالله شما هم که بی نیازی! ما خواستیم یه کمکی کرده باشیم ! شما میگی گروه انجام میده؟ اگه بی دبی کردم ببخشید

[quote author=فیروزمندان link=topic=2840.msg17468#msg17468 date=1162705073]

از اينكه ميبينم شما هم براي توسعه مامبو درست بكار شديد خوشحالم .

شايد بشه گفت يكي از مواردي كه كمبود اون احساس ميشه قالب فارسي هست . ( البته رايگان )
مورد بعدي كامپوننتهاي اختصاصي براي سايتهاي فارسي و ايراني هست . مواردي كه با تامين اونها باعث ميشه سايتهاي بيشتري جذب مامبو بشن و ...

ما سعي خودمون رو كرديم كه مهمترين و ضروري ترين كامپوننتها رو آماده كنيم اما اين قسمت جاي كار زيادي داره ...

يا علي
[/quote]
مثل همیشه مقتدر و خوشفکر
محسن جان فقط جهت کمک این پیشنهاد رو دادم تا بعنوان زیر مجموعه مامبولرن یک بخش رو روی یک دومین مستقل اما وابسته به مامبو انجام بدم ..بعد از اتمام پروژه برنامه نویسی خودم دیگه سفارش برنامه نویسی میخوام کمتر قبول کنم برم تونخ کمک به خلق خدا با خودم فکر کردم یک بخش مامبو که کمتر روش مانور هست رو انتخاب کنم(با پیشنهاد دوستان) انجام بدم مصلا قالب فارسی یا کامپونت ها
حالا اگه این کار ما مشکلی داره صرفنظر کنم

یکی از دوستان میخواد روی یک بخش سرمایه گذاری کنه میخواستم از اون توی این کار استفاده کنم به هر صورت یک نوع گسترش مامبو هست دیگه حالا شما تصمیم گیرنده نهایی اگه موردی هست بگید