-
کامپوننت k2 | ارسال مطلب در صفحه اصلی
سلام .
تو انجمن سرچ کردم دیدم یه مطلب هم راجع به کامپوننت معروف و پرکاربرد k2 نیست ... جا خوردم 
دوستان کسی اینجا اگه اطلاعات کاملی در رابطه با k2 داره بزاره تا بقیه هم مطلع شن
سایت k2 :
getk2.org
خودم اطلاعات زیادی ندارم ولی تو همه سایت های خارجی یا برای قالب های مختلف k2 رو زده که حتما دانلود کنید ... البته برای دانلود کردن از سایتش نیاز به پروک س ی دارید ...
---------------------------------------------------------------------------
من وقتی مطلب مینویسم و تیک front page رو میزنم مطلب در صفحه اصلی نمایش داده نمیشه ! کسی میدونه مشکل کجاس ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-14-2010 04:16 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کامپوننت k2 | ارسال مطلب در صفحه اصلی
سلام
در قسمت ایجاد مطلب جدید کامپوننت K2 گزینه نمایش در صفحه اول وجود نداره ! احتمالا شما راه رو اشتباه میرید. شما باید مستقیما مطالب خودتون رو از طریق کامپوننت K2 اضافه کنید نه مدیریت محتوا پیشفرض جوملا
همچنین در صورتی که تمایل دارید این کامپوننت در صفحه اول نمایش داده بشه باید منو صفحه اول رو به کامپوننت k2 ارتباط بدید
یا علی
-
-
اقای فیروزمندان من k2 رو پاک کردم ولی هنوز نمیتونم تاپیک هارو ته صفحه اصلی نمایش بدم ... امکان داره مشکل از قالب باشه ؟ چون من قبلا با قالب های دیگه کار میکردم وقتی front page رو میزدم اتوماتیک تو صفحه اصلی میومد ...
-
-
سلام
[quote author=lvlehrad link=topic=27206.msg138751#msg138751 date=1276820332]
اقای فیروزمندان من k2 رو پاک کردم ولی هنوز نمیتونم تاپیک هارو ته صفحه اصلی نمایش بدم ... امکان داره مشکل از قالب باشه ؟ چون من قبلا با قالب های دیگه کار میکردم وقتی front page رو میزدم اتوماتیک تو صفحه اصلی میومد ...
[/quote]
بله امکانش هست. نام قالب چیست؟
در صورت امکان آدرس سایت رو هم بذارید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)