سلام
منموقع نصب اطلاعات نمونه رو نصب نکردم و حالا برای نمایش فیدها - نمایش بنرها و... مشکل دارم. چطور میتونم نصبشون کنم؟ :-[

سلام
منموقع نصب اطلاعات نمونه رو نصب نکردم و حالا برای نمایش فیدها - نمایش بنرها و... مشکل دارم. چطور میتونم نصبشون کنم؟ :-[
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگر در هنگام نصب اطلاعات نمونه رو نصب نکردید دیگه فکر نکنم بتونید این کار بکنید
ولی این موارد بر روی جوملا شما نصب هست ولی از آن استفاده نشده که باید ان ها رو به کار بگیرید
یا علی
سلام
بهترین راه این است که جوملا را دوباره نصب کنید
یا حق
سلام
آره این نکته رو فهمیدم. اما...
قالب سایت من (blue) فقط از سمت راست منو داره و انگار منوهای نمایش فید و بنر و نظرسنجی ها بصورت پیش فرض خود جوملا در سمت چپ هر قالبی نشون داده میشن! چون با یه قالب دیگه امتحان کردم و فید و بنرها رو دیدم که سمت چپ بودن
توی ماژولها و حتی خود فید و بنرها اصلاً گزینه ای برای چپ چین و راست چین فید و بنر ندیدم!؟
لطفاً راهنماییم کنید
سلام
منظور شما موقعیت ماژول ها می باشد؟
در این حالت شما با تغییر موقعیت هر ماژول میتوانید جای آنرا تغییر دهید.
سلام
من تو ماژولهام چیزی به نام ماژول نمایش فیدها یا نمایش بنرها ندارم که عوضش کنم!!!! :-[
سلام
خوب دوست عزیز باید به قسمت ماژول ها و از اون جا روی جدید کلیک کنید بعد نوعش رو هر چیزی که می خواید ( هر چیزی که نصب کردید) انتخاب کنید و بعد از اون در موقعیت مورد نظر خود به نمایش بگذارید
یا عل
سلام دوست من
از اینکه راهنماییم کردی واقعاً ممنونم
واقعاً من چند روز کلافه بودم.
از انجمن هم ممنون که خیلی بموقع به سؤالات رسیدگی میشه. انتظار نداشتم به این سرعت مشکلاتم حل شه. O0 :-* ;D![]()
راستی مشکل سرعت سایتم هم حل شد. یه قالب جالب گیر آوردم که حجمش کم بود و تو CSS دست بردم و خلاصه الان سایتم مثل آلبالو میاد بالا. ;D
علاقه مندی ها (Bookmarks)