-
آزمون آنلاین...
دوستان عزیزم سلام
بنده و چندتا از همکارانم می خواییم طرح آموزش مجازی اجرا کنیم که داوطلب ضمن ثبت نام و گذروندن دروس از طریق سایت ، به صورت آنلاین توی سایت آزمون بده و....
بنده به یه چیزی نیاز دارم که داوطلب سوالات امتحان رو در سایت ببینه ، به اونا پاسخ بده و بلافاصله بعد از ارسال جوابها نمره خودشو به همراه جواب سوالات مشاهده کنه (البته سوالات همه 4گزینه ای هستند)
ضمنا یک بار هم بیشتر نتونه آزمون بده و اگه دوباره مراجعه کرد امکان دادن آزمون رو نداشته باشه . البته یه نکته دیگه هم مهمه اونم اینه که زمان برگزاری آزمون مشخص باشه (مثلا 30 دقیقه) و بعد از مدت قانونی آزمون جواب ها به صورت خودکار ارسال بشه
نمیدنم چنین چیزی در جوملا وجود داره یا خیر !!؟ ولی من نمونه های اون رو تو سایت های غیر جوملا دیدم
باتشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-19-2010 09:30 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آزمون آنلاین...
سلام
نمونه کار دغیر جوملا رو ذکر کنید با ادرس تا بهتر بشه نظر داد
شاد و سلامت در پناه ایزد
-
-
سلام بنده این افزونه رو برای جوملا دیدم ولی فکر کنم هنوز کسی این رو فارسی نکرده
این جوری هست که اول باید عضو سایت بشید تا بتونید در آزمون شرکت کنید
بعد هم در یک زمان مشخص ازمون گرفته میشه
و در اخر تعداد درست و غلط و قبولی یا ردی شما رو مشخص می کنه
فقط باید بگم این افزونه پولی هست
کد:
http://joomlaextensions.co.in/extensions/components/je-quiz-component.html
یا علی
-
-
سلام
[quote author=moztarzadeh link=topic=27329.msg138847#msg138847 date=1276939803]
بنده و چندتا از همکارانم می خواییم طرح آموزش مجازی اجرا کنیم که داوطلب ضمن ثبت نام و گذروندن دروس از طریق سایت ، به صورت آنلاین توی سایت آزمون بده و....
[/quote]
آیا طبق این توضیحات میخواید یا فقط "آزمون آنلاین" رو میخواید؟ چون این دو کمی با هم توفیر دارند.
اگر طبق این توضیحات نیاز دارید، باید از LMS ها استفاده کنید که معتبرترین مورد open source و رایگان Moodle هست و عده ای اون رو فارسی هم کرده اند.
البته ظاهرا extension هایی هم برای راه اندازی LMS در جوملا وجود دارند که با گوگل کردن "Joomla LMS" بهشون میرسید.
یا علی
-
-
[quote author=Mr.MersaD link=topic=27329.msg138858#msg138858 date=1276949551]
نمونه کار دغیر جوملا رو ذکر کنید با ادرس تا بهتر بشه نظر داد
[/quote]
نمونه این کار در پرتال دانشکده مجازی علوم حدیث وجود داره که نمونه کامل و جامع از یک سیستم آموزش مجازی هست البته برای مشاهده قسمت آزمون های آنلاین اون باید حتما دانشجو باشید. البته اگه تونستم تصویری از اون میگذارم
[quote author=کبیری link=topic=27329.msg138911#msg138911 date=1276969361]
آیا طبق این توضیحات میخواید یا فقط "آزمون آنلاین" رو میخواید؟ چون این دو کمی با هم توفیر دارند.
اگر طبق این توضیحات نیاز دارید، باید از LMS ها استفاده کنید که معتبرترین مورد open source و رایگان Moodle هست و عده ای اون رو فارسی هم کرده اند.
[/quote]
البته ما برای کارمون به هردوی اینها احتیاج داریم و چون فکر کردم در مورد آموزش مجازی موردی برای برای جوملا وجود نداره درخواستم رو با آزمون آنلاین مطرح کردم.
از راهنمایی همه دوستان ممنونم
-
-
سلام مجدد
میشه کسی در مورد Moodle بیشتر توضیح بده !؟ چون سایتش انگلیسی هست من خیلی متوجه نشدم :-[
بازم ممنونم
-
-
سلام
این سایت به زبان فارسی به شما میتونه کمک بکنه.
foodle.org
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)