سلام
من از انجمن ساز اس ام اف استفاده می کنم مشکلی که برام به وجود امده این هست میخواهم از منوی بالا منوی راهنما را حذف کنم و یا حداقل باری مدیریت فقط ظاهر بشه و در صورت امکان چند تا منوی به ان اضافه کنم چه طور می شه این کار را کرد

سلام
من از انجمن ساز اس ام اف استفاده می کنم مشکلی که برام به وجود امده این هست میخواهم از منوی بالا منوی راهنما را حذف کنم و یا حداقل باری مدیریت فقط ظاهر بشه و در صورت امکان چند تا منوی به ان اضافه کنم چه طور می شه این کار را کرد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
توی فایل index.template.php قالبتون کد زیر رو پیدا کنید :
و حذف کنیدش !کد:// Show the [help] button. echo '<li><a' , $current_action=='help' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=help"><span>' , $txt[119] , '</span></a></li>';
سلام با تشکر از شما گزینه راهنما پاک شد
چه طور می شه یک گزینه به منوی بالا اضافه کرد مثلا my site.con سایت و وقتی روش کلید کنیم بر گردیم به سایت اصلی
همونجایی که اون کد رو پاک کردی یک کد شبیه این اضافه کن
توی url آدرس مورد نظرت رو بنویس و توی tittle هم متنی که میخوای دیده بشهکد:echo '<li><a href="url"><span>tittle</span></a></li>';
یک بکاپ از اون فایل داشته باش تا اگر قالبت خراب شد دوباره برش گردونی. قالب های اس ام اف دستکاری کردن توشون یکم سخته
:-[با تشکر از شما حالا چه طور می شه این گزینه را فارسی کرد دکمه امده به جای راهنمایی ولی به انگلیسی نوشته SITE وقتی بازش می کنیم فارسیش می کنیم تو سایت بجاش علامت سوال نمایش ممنون می شوم بگین دکمه را چه طور فارسی کنم
فایل رو باز کن. انکدینگش رو تبدیل کن به utf-8
بعد متن فارسی بنویس اون قسمتش.
علاقه مندی ها (Bookmarks)