-
تغییر در فایل function.php
سلام به همگی
من قصد داشتم مشکل یه اررور رو حل کنم که برای تغییر چند خط توی فایل function.php جابجا کردم. حالاحتی صفحه مدیریت مامبو و صفحه اول سایت بالا نمیاد و این پیاک رو میده:
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-25-2010 08:23 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تغییر در فایل function.php
سلام
پس قابل گفتن نیست!
فایل رو برگردونید به حالت قبل!
یا علی
-
-
-
-
سلام
به راحتی!
از خود فایل نصبی زیپ مامبو اون فایل رو پیدا و با فایلی که تغییر دادید جابه جا کنید!
یا علـــــــــــی
-
-
مسئله اینه که من مامبو رو حتی از نو نصب کردم ولی باز این پیام داده میشه. جالبه من برای صفحه اول وب سایت موقتا یه فایل اچ تی ام ال رو قرار داده بودم که حتی اون هم باز نمیشه.
داخل پوشه های خود هاست هم یه چنین فایلی وجود داره. ممکنه اشتباهی اون رو تغییر داده باشم. اگه مشکل از اون باشه چی میشه؟
هاست: DirectAdmin
ممنون - یاعلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)