با عرض سلام:
من mambo را روي localhost نصب کردم.
سايت بر روي کامپيوتر خودم به نمايش در مي ايد اما ديگران نمي توانند سايت من را ببينند.
براي اينکه ديگران هم بتوانند سايت من(localhost/dreamland)را ببينند چه بايد بکنم.
از کمک شما متشکرم.

با عرض سلام:
من mambo را روي localhost نصب کردم.
سايت بر روي کامپيوتر خودم به نمايش در مي ايد اما ديگران نمي توانند سايت من را ببينند.
براي اينکه ديگران هم بتوانند سايت من(localhost/dreamland)را ببينند چه بايد بکنم.
از کمک شما متشکرم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
اگه قبل از ارسال سوال یک جستجوی می کردی پیدا می کردی [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اما یک نکته جالب هست چون هم شما هم دوست عزیزpop3 هر دو در localhost/dreamland نصب کردید
ولی همنو طور که سیامک گفته اگر یک هاست بگیری راحت تر هستی اما اگه کامپیوتر شما 24 ساعته به اینترنت وصل است و آنقدر پهنای باند دارید که جواب گو باشد می شه اینکار را کرد (بهتره در این مورد با ISP خود مشورت نمایید)
یا علی/خداحافظ
البته مساله فقط اینترنت نیست. شما باید یک دامنه تعریف کنید روی کامپیوترتون. ضمنا از لحاظ امنیتی مشکل پیدا میکنید. چون کامپیوتر شما هیچ نوع فایروال قابل اطمینانی نداره. اگر تصمیم به این کار گرفتید بگید تا همگی حمله کنیم به کامپیوتر شما!!!!!!!!! :-\ ;D
علاقه مندی ها (Bookmarks)