بچه ها سلام
آیا میشه بر روی یک سیستم که برای پروژه های ASP.Net2 لوکال شده یک لوکال دیگه مثلا با ومپ برای سایتهای php (مثل جوملا) داشت؟

بچه ها سلام
آیا میشه بر روی یک سیستم که برای پروژه های ASP.Net2 لوکال شده یک لوکال دیگه مثلا با ومپ برای سایتهای php (مثل جوملا) داشت؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
فکر کنم اگر شما ومپ رو نصب کنید می تونید از هر دوش استفاده کنید
یا علی
ومپ رو نصب کردم اما آیکون پایین سمت راست صفحه ومپ بجای اینکه سفید باشه زرد هست. و اجرا نمیشه مشکل از چی می تونه باشه؟
سلام
غیر از ومپ نرم افزار دیگه ای نصب هست که کار لوکال هاست رو انجام بده و زمانی که نصب می کنید باید حتما یه ریست بشه
یعنی ادرسش باز نمیشه؟
مشکلش چیه؟
یا علی
یکی از دوستان خوبم در پاسخ سوال من گفت که اگه بتونی پورت لوکال رو عوض کنی می شه وگرنه نمی تونه به یه پورت یعنی 80 دو تا assign کنید و برای تغییر پورت بصورت زیر من رو راهنمایی کردن و مشکلم حل شد. راه حل رو براتون میذارم تا شما هم استفاده کنید:
اگر از wamp استفاده می کنی
1. روی آیکنش کنار ساعت گوشه پائین کلیک کن stop all را بزن
2. روی آیکنش کنار ساعت گوشه پائین کلیک کن ابتدا apache و سپس روی httpd.conf کلیک کن
3. در داخل notpad باز شده سطر زیر را پیدا کن
Listen 80
4. عدد مربوطه را به هر عدد می توانی عوض کنی (اگر 8080 بزنی بهتره)
5. در داخل notpad باز شده سطر زیر را پیدا کن
ServerName localhost:80
6. عدد مربوطه را به عددی که در مرحله 4 وارد کردی عوض کن
5. روی آیکنش کنار ساعت گوشه پائین کلیک کن start all را بزن
6.حالا برای استفاده از سایتت می تونی از لینک زیر استفاده کنی
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگر جواب نداد مرحله 5 و 6 را به حالت قبلی برگردون و wamp رو stop all و سپس start all کن
به نظر من این پست نکته جالب و کلیدی داشت. اگر مدیران لطف کنند و بصورت آموزش ازش استفاده کنند خیلی خوبه
علاقه مندی ها (Bookmarks)