سلام
<"jdoc:include type="modules" name="newM" />
حتما باید بین دایو یا اسپن باشه ؟
و اینکه اندازه height و width جایگاه ماژول رو چطور تعریف کنم؟

سلام
<"jdoc:include type="modules" name="newM" />
حتما باید بین دایو یا اسپن باشه ؟
و اینکه اندازه height و width جایگاه ماژول رو چطور تعریف کنم؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
این کد رو در هر جای قالب که قرار بدید موقعیت مربوطه فراخوانی میشه. لازم نیست حتما بین تگ خاصی قرار داشته باشه. مثلا می تونید داخل جدول بگذارید.
قالب شما باید جایگاهی برای موقعیت ماژول داشته باشه. پهنا و ارتفاع این جایگاه رو با استفاده از css می تونید تعیین کنید.
یا علی
یعنی منی که تو قالبم یه موقعیت user1 دارم. توی css یه کلاس user1 دارم که باید اونو تغییر بدم؟
و در template.css هستش؟
سلام.
همه چیز بستگی به قالب شما داره که به موقعیت موردنظر چه class یا id منتسب شده باشه و در stylesheet کدهای مربوط به اون تگ چطور مشخص شده باشه.
فایل css هم همیشه template.css نیست و ممکنه غیر از اون فایل های دیگه ای هم باشند که نیاز به تغییر داشته باشند.
اگر فایل دیگه ای جز template.css در پوشه css قالب شما نیست، احتمالا همین فایل رو باید ویرایش کنید.
یا علی
یه سوال دیگه. من دیدم تو بعضی قالب ها به یه tag هم ID منتسب شده بود و هم class!
این شدنی هستش؟ و چرا باید این کارو کرد ؟
بله شدنی هست و قطعا یک تفاوتی بینشون هست که دو اسم جداگانه دارند وگرنه هر دو رو یکی در نظر می گرفتند.
Class همونطور که از اسمش پیداست برای مشخص کردن دسته ای از تگ ها استفاده میشه. یعنی چند تگ می تونن کلاس یکسان داشته باشند.
درصورتی که ID یک شناسه منحصر به فرد برای یک تگ خاص هست. یعنی چند تگ نمی تونن ID یکسان داشته باشند.
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)