اگه شما میخوای فقط فروش تمپلیت داشته باشه من قبلا یه پروژه فروش تمپلیت نوشته (البته الان داارم یک پورتال گکاملتر و بهتر از اونم برای خودم مینویسم که هنوز تموم نشده) که برای فروش کذاشتم اگه اون رو میخوای بحثش خارج از این انجمنه و میتونی برام پیام شخصی بزاری

اما اگه یه سیستمی مبتنی بر مامبو میخوای من یک ماژول براش پیدا کردم که متاسفانه پولی هست میتونی از اون استفاده کنی و فکر کنم دوستان گروه مامبولرن هم اگه ازشون بخوای میتونند برات یک کامپونت برای این موضوع بنویسن

اما در مورد صحبت های اقای محمد که VirtueMart رو در کنار مامبو توصیه کردن باید عرض کنم اون جواب رو نمیده چرا که در سایت های فروش تمپلیت میبایست شما قابلیت چیدن تمپلیت ها رو بگونه ای داشته باشی که بشه در حالات مختلف پیش نمای پروژه رو به مشتری نشون داده اما VirtueMart برای چنین کاری توانایی نداره(البته شاید من در جریان نیستم)
در مورد FarsiCommerece هم چون خودم شخصا در گروه برنامه نویسی فارسیش حضور دارم میتونم 100% بهتون این اطمینان رو بدم که برای فروش تمپلیت اصلا مناسب نیست چرا که اگه این امکان وجود داشت من 9 ماه برای برنامه نویسی یک سیستم کامل فروش تمپلیت وقت صرف نمیکردم

نتیجه:

1= سفارش نوشتن یک کامپونت تخصصی فروش تمپلیت به گروه مامبولرن
2= خرید کامپونت اماده پولی (لینکش رو براتون میزام بعدا) از سایت های خارجی
3=استفاده از یک پورتال تخصصی فروض تمپلیت(میتونی باهام تماس بگیری
و مورد اخر هم اگه زیاد تخصصی بودن برات مهم نیست میتونی از مواردی که محمد خان گفتن استفاده کنی کم هزینه تر و میشه گفت راحت ترین مورد ممکن هست