درخواست کامپوننت community builder فارسی (که از ضروریات جوملا به حساب میاد)
یکی از دوستان (آقای bondoshir) گفته بود که کار فارسی سازیش داره تموم میشه.... اما هنوز خبری نشده....
کسی هست که فارسیشو داشته باشه؟یا فارسی کردنش تموم شده باشه ؟

درخواست کامپوننت community builder فارسی (که از ضروریات جوملا به حساب میاد)
یکی از دوستان (آقای bondoshir) گفته بود که کار فارسی سازیش داره تموم میشه.... اما هنوز خبری نشده....
کسی هست که فارسیشو داشته باشه؟یا فارسی کردنش تموم شده باشه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
دوست عزیز من رو آخرین نسخه اون دارم کار می کنم البته در دو فاز فاز اول ترجمه frontend اونو تمام می کنم بدش اگه نیاز باشه بخش مدیریت رو فعرلان فاز یک 50% پیش رفته بعد از اتمام می فرستم اینجا همه استفاده کنند. ^-^
می تونید توضیح بدید این چه کامپوننتی که داشتنش ضروری است؟
متشکر
مثل سایت كلوب یك انجمن اینترنتی راه می اندازی یعنی كاربرای سایت می تونند همدیگر رو بشناسن برای هم پیام بفرستند و غیره مثل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
راستش من میخوام فقط فیلد های فرم درست بشه و بیاد راست.
بقیه اش مهم نیست!
باز ممنون. شما نفر دومین که میگین در حال فارسی سازیش هستین... تا خدا چی بخواد...
یا علی
با عرض پوزش بعلت اینکه آخرین نسخه jomsocial رو گیر آوردم دیگر cb به کارم نمیاد از اونجا فارسی سازی رو فعلان مربوط به کارم انجام می دهم نمی رسم cb رو فارسی کنم :-[[quote author=navibd link=topic=27657.msg140390#msg140390 date=1278277722]
راستش من میخوام فقط فیلد های فرم درست بشه و بیاد راست.
بقیه اش مهم نیست!
باز ممنون. شما نفر دومین که میگین در حال فارسی سازیش هستین... تا خدا چی بخواد...
یا علی
[/quote]
دوست عزیز شما هم می تونین بگین از چه ورژنی از cb استفاده می کنید که من مشکلتون رو حل کنم
علاقه مندی ها (Bookmarks)