سلام با اینکه تنظیمات ftp رو درست انجام دادم configuration.php ایجاد نمیشه!!
>
اگه بخوام به صورت دستی بسازم محتویاتش چی باید باشه؟
مرسی.

سلام با اینکه تنظیمات ftp رو درست انجام دادم configuration.php ایجاد نمیشه!!
>
اگه بخوام به صورت دستی بسازم محتویاتش چی باید باشه؟
مرسی.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
پیشنهاد میکنم که configuration.php-dist را به configuration.php تغییر نام داده و سطح دسترسی را 777 کنید و جوملا را نصب کنید
در ضمن میتونید از محتویات این فایل هم کمک بگیرید
در ضمن اگر بخواهید بصورت دستی نیز این کار را انجام دهید بایستی در قسمت
نام دیتا بیس و پسورد و نام کاربری دیتا بیس را وارد کنید
و در این قسمت مسیر نصب جوملا میباشد که به جای username نام کاربری سایت خود(هاست) را مینویسیدکد:var $host = 'localhost'; var $user = ' '; var $password = ' '; var $db = ' ';
ما بقی تنظییمات را میتوانید از طریق تنظیمات کلی در خود جوملا انجام دهیدکد:var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp';
یا علیکد:<?php class JConfig { /* Site Settings */ var $offline = '0'; var $offline_message = 'اين سايت موقتا به دليل تعميرات در دسترس نيست.<br /> لطفا بعدا مراجعه فرماييد.'; var $sitename = 'sitename'; var $editor = 'tinymce'; var $list_limit = '20'; var $legacy = '0'; /* Debug Settings */ var $debug = '0'; var $debug_lang = '0'; /* Database Settings */ var $dbtype = 'mysql'; var $host = 'localhost'; var $user = ' '; var $password = ' '; var $db = ' '; var $dbprefix = 'jostri_'; /* Server Settings */ var $live_site = ''; var $secret = '8RhJUKlcLc6GdjUi'; var $gzip = '0'; var $error_reporting = '-1'; var $helpurl = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] var $xmlrpc_server = '0'; var $ftp_host = '127.0.0.1'; var $ftp_port = '21'; var $ftp_user = ''; var $ftp_pass = ''; var $ftp_root = ''; var $ftp_enable = '0'; /* Locale Settings */ var $offset = '0'; var $offset_user = '0'; /* Mail Settings */ var $mailer = 'mail'; var $mailfrom = 'info@yourdomain.com'; var $fromname = ' '; var $sendmail = '/usr/sbin/sendmail'; var $smtpauth = '0'; var $smtpuser = ''; var $smtppass = ''; var $smtphost = 'localhost'; /* Cache Settings */ var $caching = '0'; var $cachetime = '15'; var $cache_handler = 'file'; /* Meta Settings */ var $MetaDesc = 'جوملا! - سیستم مدیریت محتوا و مولد پورتال جوملا'; var $MetaKeys = 'جوملا، جوملا فارسی'; var $MetaTitle = '1'; var $MetaAuthor = '1'; /* SEO Settings */ var $sef = '0'; var $sef_rewrite = '0'; var $sef_suffix = '0'; /* Feed Settings */ var $feed_limit = 10; var $log_path = 'home/username/logs'; var $tmp_path = 'home/username/tmp'; /* Session Setting */ var $lifetime = '15'; var $session_handler = 'database'; } ?>
مرسی از شما دوست عزیز :
من تونستم بعد از مدتها joomla رو راه اندازی کنم.
ولی من سطح دسترسی را نمی دونم کجا به 777 تغییر بدم !!؟(البته یه عدد دیگه هم دوستان می گفتن. یادم نیست 644 یا یک چنین عددی)
از plesk استفاده می کنم.
با تشکر.
سلام
من هم دقيقا" همين مشكل رو دارم ، كجا و چه عددي رو بايد به 777 تغيير بدم ممكنه راهنمايي كنيد
ممنون
سلام
چون میخوام جواب هر دو توی یک ارسال داده بشه روش کلی رو در هر دو نوع هاست و با هر دو نوع پانل میگم !
با استفاده از برنامه filezilla میتونید پرمیشن فایلها و پوشه ها را تغییر دهید !
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
علاقه مندی ها (Bookmarks)