-
مشکل با ادیتور jce
سلام دوستان
من میخواهم در سایتم از جاوااسکریپت در صفحه ای استفاده کنم . ایدتورم jce هست ولی هرکاری کردم بهم اجازه نمیده . یعی بعد از اینکه کد رو جاوااسکریپت رو میزارم ،و ذخیره میکنم ، کدها رو پاک میکنه که خیلی هم دنبالش گشتم ولی راهی پیدا نکردم
درواقع میخواهم در کامپوننت artformبعد از اینکه فزم تکمیل شد با موفقیت به صفحه خاصی برم که میخواستم با استفاده از جاوااسکریپت این کار رو انجام بدم ولی نمیشه .
از کامپوننت های jumi و .. هم نمیتونم استفاده کنم چون داخل کامپوننت artform نمیشه از ازشون استفاده کرد؟
چه رهی دارم که بتونم از کد جاوااسکریپت استفاده کنم؟
خیلی مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-05-2010 01:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با ادیتور jce
سلام
به "تنظیمات کلی" جوملا برید و "ادیتور" رو روی "No Editor" یا "بدون ویرایشگر" قرار بدید و تنظیمات رو ذخیره کنید.
سپس بیاید کارتون رو انجام بدید و کدهای js رو ذخیره کنید.
سپس مجددا به "تنظیمات کلی" رفته و ادیتور پیشفرض رو انتخاب کنید.
یا علی
-
-
ممنون . من این کار رو انجام دادم و جاوااسکریپت ذخیره شد. ولی نمیدونم چرا کد جاوااسکریپت کار نداد . من این کد رو نوشتم ولی وقتی وارد صفحش شدم چیزی نیومد
alert("asd"
در سورس زدم کد جاوااسکریپت بود ولی اجاره نشد . چه طوری میتونم بهش بگم که کد رو اجرا کنه ؟
ممنون
-
-
سلام
قوانین انجمن:
14) اینجا انجمن آموزش تخصصی مامبو ، جوملا و SMF است. لطفا سوالهایی که به مامبو ، جوملا و SMF مربوط نمیشوند را در انجمن مطرح نکنید.
سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار٬ برنامه نویسی PHP ، MySQL ، Javascript و ... باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را میتوانید در انجمنهای دیگر که به این موضوعات میپردازند مطرح نمایید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)