سلام
من بتازگی مدیریت سایتی را به عهده گرفتم که یوزر ادمین آن نیز توسط کامپوننت noixoacl محدود شده است .
به نظر شما چگونه میتوانم این کامپوننت را بردارم . آیا این کار در هاست ممکن است ؟

سلام
من بتازگی مدیریت سایتی را به عهده گرفتم که یوزر ادمین آن نیز توسط کامپوننت noixoacl محدود شده است .
به نظر شما چگونه میتوانم این کامپوننت را بردارم . آیا این کار در هاست ممکن است ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
من که ازت پرسیده بودم! گفتنی نه که!
سلام
دسترسی کاربرانی که توسط این کامپوننت محدود شده است رو به یکی از دسترسی های پیشفرض جوملا تغییر بدید و سپس کامپوننت رو uninstall کنید.
یا علی
[quote author=navibd link=topic=27771.msg140633#msg140633 date=1278466968]
من که ازت پرسیده بودم! گفتنی نه که!
[/quote]
ببخشید . من چیزی در مدیریت ندیدم و نمیدونم آقای کبیری چطور متوجه این موضوع شدند .
من کامپوننت را مشاهده نمیکنم . در کجا باید Uninstall کنم ؟
سلام
مدیریت > الحاقات > نصب و حذف > کامپوننتها > مورد رو انتخاب میکنید و دکمه حذف رو میزنید
شاد و سلامت در پناه ایزد
متشکر
این کار را انجام میدهم ولی کاش میشد لینک دانلود کامپوننت فارسی اش را برایم قرار دهید تا اگر مشکلی پیش آمد سریعا به حالت قبل برگردم .
البته از بک آپ هم میشود استفاده کرد که اگر این کار را بخواهم انجام دهم ، قصد ندارم همه فولدرهای سایتم را برگردانم .
منظورم این است که با حذف این کامپوننت چه فایلها یا فولدرهایی تغییر میکنند که فقط از آنها بتوانم بک آپ گرفته و بعد ریکاوری کنم .
متشکر
--------------------
سلام .
این کامپوننت را غیر فعال کردم . ولی ظاهرا هیچ اتفاقی نیافتاد و هنوز یوزرهایم محدود هستند.
گمان میکردم که این محدودیت از قالب است و قالب مدیریت را نیز عوض کردم ولی هیچ تفاوتی بوجود نیامد و برخی امکانات جوملا هنوز در دسترسم نمیباشد .
** دو ارسال شما یکی شد
علاقه مندی ها (Bookmarks)