-
چند تا سوال مهم
سلام
من چند نا سوال دارم هر کس بلده لطفا جواب بده
1.من میخوام یک سری مطالبم را فقط برای اعضا بزارم ولی وقتی دسترسی اون را برای اعضا قرار میدم موضوع های اون مطالب هم از دیده عموم مخفی میشه من میخوام همه بتونن موضوعها را ببینند ولی بجای مطالب اون یک پیغام برای عضویت باشه اگه کسی میدونه با چه روشی میشه این کار را کرد لطفا خیلی زود بگه چون وتقعا عجله دارم
2.من گزینه های seo را فعال کردم ادرس صفحاتم به صورت عدد میاد چه کار کنم که همون نام مستعار فارسی که قرار دادم نمایش داده بشه اگه کامپوننتی دیگه که قویتر باشه هم کسی سراغ داشت نام ببره
3.من یک کامپوننت منودرختی هم احتیاج دارم اگه کسی یه خوبش را که خودشم استفاده کرده سراغ داره بگه
ممنون از تمام کسانی که کامل جواب بدن O0
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-08-2010 07:50 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : چند تا سوال مهم
چون کارت گیره اسم میدم از تو گوگل دانلود کن
1. پلاگین cdaccesstext دانلود کن نصب کن
2.پلاگین unicodeslug دانلود نصب کن
3.ماژول qcategories دانلود نصب کن
-
-
از Patriot ممنون
ممنون میشم اگه کسایی کامپوننت یا ماژول را معرفی میکنه لینک اون را هم قرار بده
-
-
download.joomfa.org
cmsdonwload.com
لینکه دقیق ندارم ببخشید
-
-
در ادامه سوال دومم کامپوننت sh404sef را از کجا میتونم دانلود کنم هر جا گشتم لینکش را پیدا نکردم لطفا لینک بدید
بازم از کسایی که جواب میدن ممنونم
-
-
کد:
http://extensions.joomla.org/extensions/site-management/sef/10134
** هایپرلینک اصلاح شد.
-
-
این که پولیه
رایگانش نیست
-
-
سلام
هست ولی طبق قوانین نشرش در انجمن مجاز نیست.
از نمونه های رایگان استفاده کنید و یا در گوگل بهتر بگردید.
-
-
لطفا [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] رو مطالعه کنید:
8 ) هنگام ارسال سوالات و پیغامهای خود از عنوان مناسب استفاده نمایید. این عنوان باید در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام شما باشد.
از انتخاب عناوینی از جمله: کمک، تورو خدا کمک، خیلی مهم، چند سوال، نیاز به پاسخ فوری، یک برنامه و عبارات غیر مرتبط و مبهم خودداری نمایید.
راهنمایی در این زمینه : برای انتخاب موضوع میتوانید از کلمات کلیدی سوال خود استفاده کنید.
10) سوالهای خود را به صورت جداگانه مطرح نمایید. یعنی اگر سوالهای گوناگونی دارید، هر کدام را در یک ارسال جداگانه مطرح نمایید و از مطرح کردن تمام سوالات در یک ارسال خودداری کنید.
درمورد منوی درختی هم قبلا سوالتون رو [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مطرح کردید و پاسخ گرفتید.
تاپیک قفل شد.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)