سایتم بالا نمیاد و این ارور رو میده . لطفا بگید چکار کنم ؟؟؟
چطور میشه این ارور رو برداشت و از بین برد ؟؟؟
Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/****/public_html/index.php on line 281

سایتم بالا نمیاد و این ارور رو میده . لطفا بگید چکار کنم ؟؟؟
چطور میشه این ارور رو برداشت و از بین برد ؟؟؟
Parse error: syntax error, unexpected '?' in /home/****/public_html/index.php on line 281
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام. گویا فایل index.php تون خراب شده یا دستکاری شده. این فایل را با یک فایل index.php سالم از داخل پکیج نصب مامبو جایگزین کنید ببینید درست میشه یا نه.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــلی
من فایل ایندکس رو آپلود کردم درست شد . ممنون از شما . اما حالا باز بخش مقاله ها خطا میده : این خطاست :
Fatal error: Call to undefined function mosformatdate() in /home/***/public_html/farsi/components/com_content/content.html.php on line 827
به نظر میرسه باید مامبو رو دوباره آپلود کنید !
من دوباره آپلود کردم اما بازهم همین مشکل رو داره . درضمن اینو هم اضافه کنم که یه فایل ایندکس از سوی سایتم برداشتم چون خراب شده بود و به همین دلیل سایتم بالا نمی اومد حالا با اینکه سایت میاد بالا اما در مدیریت مشکل دارم و بسیاری از بخشهاش ارور میده . در بخش کاربری هم وقتی روی خبری کلیک میکنم ارور این میاد :
تست خبر
بدعالی
Fatal error: Call to undefined function mosformatdate() in /home/****/public_html/farsi/components/com_content/content.html.php on line 827
می بینید که این ارور در صفحه تنها یک عنوان مطلب و امتیاز رو مشخص کرده و هیچ چیزی دیگه نیست و صفحه سفید هست .
لطفا بگید چکار کنم ؟
ببخشید نسخه مامبو شما چند هست ؟
در ضمن کی این اتفاق افتاد و چطور ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)