سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 , از مجموع 9

موضوع: آیا می شه من مامبو رو داونلود کنم و با اسم خودم برا خودم

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : آیا می شه من مامبو رو داونلود کنم و با اسم خودم بر

سلام
    [quote author=iransohrab link=topic=316.msg102415#msg102415 date=1235476628]
    برای تغییر می توانید قالب مدیریت را باز کرده و تغییرات را در فایل های cpanel.php و login.php ایجاد کنید .
    یک جواب خلاصه و کوتاه که این همه جر و بحث نداره دوستان عزیز .
    [/quote]
    در ضمن، راهنماییتون هم غلط هست. بارها و بارها این سوال در انجمن مطرح شده و ما همیشه پاسخ دادیم و بحثی هم نشده. اینجا هم همون اول کار پاسخ داده شده و بعد از اون دوستان با همدیگه صحبت کردند که اشکالی در روند تاپیک پیش نیاوورده.

این راهنمایی که شما کردی فقط برای اینه که بخوایی مامبو رو با اسم خودت جا بزنی. مثلاً بری پیش یه شرکت و قرارداد ببندی و بگی آره من اینو نوشتم و اینم کپیرایتشه.
    البته همینکار رو خیلیا الان میکنن و اگر اون شرکت یک آدم اینکاره داشته باشه با دیدن اولین صفحه متوجه میشه که ... .

در هر صورت جوابی که شما دادی غلط هستش و ربطی به سوال ایشون که زمان قلقله میرزا مطرح کرده نداره. البته این سوال مربوط به نسخه خیلی قدیمی مامبو هست که اونموقع اینی که شما میگید کمی متفاوت بود و ... .

البته سعی کنید:
    [quote author=علی کاظم زاده link=topic=316.msg102422#msg102422 date=1235482202]
    قوانین سایت را رعایت کنید
    [/quote]

البته این حرفا رو نزدم که ... . فقط خواستم متوجه بشید که این بند از قانون دلیلش چیه. ممکن هستش که برخی سوالاتی که هم اکنون در انجمن مطرح میشه و پاسخ داده میشه بعدها (برای نسخه بعدی) بگن که خوب برای چی اینا میگن فلان و فلان و ... .

یا حق

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)