سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 12 12311 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 119

موضوع: رنک سایتم زیاد نمیشه

تشکر شده 9 بار در 9 ارسال

رنک سایتم زیاد نمیشه

با سلام
    من اکثر مقالات سایت را مطالعه کرده ام و راههای مختلفی رو برای افزایش رنک سایت استفاده کردم . از جمله SiteMap و SEF که البته نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم ، لینک دادن به این و اون ، تنظیم کردن سایت بر اساس گزارشات Hello engines  ، معرفی به 150 موتور جستجو ، تبلیغات در سایتهای دیگر و . . .
    ضمن اینکه سعی کردم محتوای سایتم را تا حدممکن غنی کنم . ولی با همه این کارها هنوز رنکم صفر است .
    این درحالیست که وبلاگ یکی از دوستانم Sobhantalabe.blogfa.com دارای رنک 2 شده و ظاهرا هم کار خاصی نکرده حتی معرفی به موتورهای جستجویش رو هم من براش انجام دادم !!!
    اسم سایت بنده p30p30.com هست .
    البته باید این نکته را بگم که  سایتم رو در آدرس  ww w.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home  ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)
    لطفا راهنمایی بفرمایید .
    ضمنا جستجو هم کردم و از مطالب سایت هم استفاده کردم . ( محض اطمینان ) :-\
    با تشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

پاسخ : رنک سایتم زیاد نمیشه

از جمله SiteMap و SEF که البته نصب کردم ولی نتونستم باهاش کار کنم
    sef خود مامبو رو فعال کن، یا از sh404sef که توی سایت هست استفاده کن.
    معرفی به 150 موتور جستجو
    این سایت هایی که ادعا می کنند سایت شما رو در n تا موتور جستجو ثبت می کنن در اصلاح سایت شما رو توی ffa ها ثبت می کنن:
    FFA یا Free For All صفحاتی هستند که هر شخصی می تواند لینک سایت خود را در آن اضافه کند و اغلب افراد با این ایده لینک خود را در این صفحات وارد می کنند که یک backlink از آن صفحه به سایت خود ایجاد نمایند و در نهایت باعث بالا رفتن رنک و ترافیک سایت خود شوند. اما موتور های جستجو هیچ اهمیتی به این صفحات نمی دهند و در نهایت هیچ تاثیری بر روی وضعیت سایت شما نخواهد داشت. از لیست سایت ها و ایمیل های افرادی که در FFA ها ثبت شده است صرفا جهت فرستادن  spam استفاده می شود. پس اگر روزی تصمیم گرفتید چنین کاری را انجام دهید، روزانه منتظر دریافت تعداد زیادی spam در ایمیل و سایت خود باشید.
    البته باید این نکته را بگم که  سایتم رو در آدرس  w ww.p30p30.com/Home قرار دادم و در واقع از p30p30.com به p30p30.com/home  ریدایرکت میشه . ( شاید علت همین باشه)
    ریدایرکت مشکلی ایجاد نمیکنه.

تگ keyword و description سایت شما در تمام صفخات یکی هست که در اصل باید بر هر صفحه keyword های مربوط به اون صفحه وجود داشته باشه.
    بهترین راه برای بالا رفتن رنک سایت تبادل لینک هست و همچنین بهینه کردن صفخات سایت هست.
    استفاده از این روش هم کاملا بیخوده 
    ht tp://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id= 56&Itemid=9
    منظورم کلمات کلیدی گفته شده هست.

[quote author=emad_67 link=topic=19109.msg101721#msg101721 date=1234687502]
    رتگ keyword و description سایت شما در تمام صفخات یکی هست که در اصل باید بر هر صفحه keyword های مربوط به اون صفحه وجود داشته باشه.
    بهترین راه برای بالا رفتن رنک سایت تبادل لینک هست و همچنین بهینه کردن صفخات سایت هست.
    استفاده از این روش هم کاملا بیخوده
    ht tp://ww w.p30p30.com/home/index.php?option=com_content&task=view&id= 56&Itemid=9
    منظورم کلمات کلیدی گفته شده هست.
    [/quote]
    1- چطوري در هر صفحه kEYWORD مربوط بذارم ، منظورتون هر مطلبي كه در سايت ميذارم بايد كلمات كليدي داشته باشه ! يا منظورتون چيز ديگريست ؟ لطفا توضيح دهيد .
    2- منظورتون از بهينه كردن صفحات چيه ؟ من تا اونجا كه تونستم چيزهاي اضافي رو از صفحات برداشتم . ( با توجه به گزارشات hELLO ENGINES)
    3- استفاده از كدوم روش بيخوده ؟
    4- از sef نتونستم درست استفاده كنم . اين فايلي كه شما گفتيد من قبلا نصب كرده بودم و بدرستي هم نصب شد ( در ماژولها ) ولي در داخل اين برنامه نتونستم لينك اضافه كنم .

متشكر از راهنماييتون . منتظر نظراتتون هستم .

1- چطوري در هر صفحه kEYWORD مربوط بذارم ، منظورتون هر مطلبي كه در سايت ميذارم بايد كلمات كليدي داشته باشه ! يا منظورتون چيز ديگريست ؟ لطفا توضيح دهيد .
    بله هر مطلبی که میزاری باید کلمات کلیدی خودش رو داشته باشه. برای هر مطلب که مینویسی در تنظیمات اون در تب اطلاعات خاص میتونی keyword ها رو وارد کنی.
    2- منظورتون از بهينه كردن صفحات چيه ؟ من تا اونجا كه تونستم چيزهاي اضافي رو از صفحات برداشتم . ( با توجه به گزارشات hELLO ENGINES)
    برای بهینه کردن که کار خاصی روی مامبو از دست شما بر نمیاد، تنها کاری که میتونید بکنید sef رو باید فعال کنید.
    4- از sef نتونستم درست استفاده كنم . اين فايلي كه شما گفتيد من قبلا نصب كرده بودم و بدرستي هم نصب شد ( در ماژولها ) ولي در داخل اين برنامه نتونستم لينك اضافه كنم .
    اگه نمیتونی از sh404sef استفاده کنی، خود sef مامبو رو فعال کن. sh404sef یک کامپوننت هست نه ماژول.
    3- استفاده از كدوم روش بيخوده ؟
    همون روشی که توی اون لینک سایتتون که دادم گفته شده بود. در مورد اضافه کردن یک مشت کلمه برای بالا رفتن رتبه!!!

متشكر از وقتي كه گذاشتيد .
    تقريبا 50 درصد پاسخ رو گرفتم .
    چون sh404sef انگليسي است ، با توجه به اينكه درست نصب شده ، كار كردن باهاش برام مشكله . ولي در قسمت Home page meta tag مطالبي رو ثبت كردم . كه اميدوارم حداقل تاثير رو داشته باشه (‌در صفحه اصلي )
    در Sh404sef هر آدرس جديدي كه ثبت ميكنم و ذخيره مي كنم ، در ليست custom redirect مياد و در sef url چيزي نمياد ، و عملا هيچ تاثيري در سايت نداره .
    ضمن اينكه SEF خود مامبو رو نتونستم پيدا كنم . لطفا آدرسش رو بفرماييد .
    در مورد اون روش يعني اضافه كردن كلمات كليدي در يك تاپيك هم شما درست مي فرماييد و اگر باعث كم شدن رنك سايت ميشه برش دارم ؟
    نكته ديگه اينه كه من از داخل سايتم به 4350 سايت ديگه لينك دادم در مطالب مختلف ،‌ مخصوصا در چند تا مطلب آدرس سايتهاي زيبا و مهم را لينك كردم ،‌ به نظر شما اون تاثيري در افزايش يا كاهش رنك سايت داره ؟
    نكته ديگه سايت مپ هست . به نظر شما اين مشكلات همه ميتونه از سايت مپ باشه ؟ آخه توي گوگل وقتي سايت مپ ايجاد كردم به همه لينكها ارور ميده !
    براي من سوال شده اگر من همه اين راهها رو اشتباه رفته باشم ، ولي ميبايست حداقل يك كم وضعيت رنكم توي گوگل بهتر از اين حرفها مي بود .

منتظر پاسخ شما هستم .
    با تشكر

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

چند سایت به شما لینک دادن؟

چون sh404sef انگليسي است ، با توجه به اينكه درست نصب شده ، كار كردن باهاش برام مشكله . ولي در قسمت Home page meta tag مطالبي رو ثبت كردم . كه اميدوارم حداقل تاثير رو داشته باشه (‌در صفحه اصلي )
    hemoe page meta tag کجای sh404sef هست؟ من که ندیدم همچین چیزی.
    در Sh404sef هر آدرس جديدي كه ثبت ميكنم و ذخيره مي كنم ، در ليست custom redirect مياد و در sef url چيزي نمياد ، و عملا هيچ تاثيري در سايت نداره .
    شما نباید آدرسی رو ثبت کنید اصلا، این کار رو خود کامپوننت انجام میشده. اگر میخوای آدرس مطالب انگلیسی باشه در قسمت نام مستعار هر مطلب عنوانت رو اضافه کن با در آدرس قرار بگیره. اگر هم نخواستی که این کامپوننت اتوماتیک بر اساس title مطالب لینک رو می سازه.
    برای آشنایی بیشتر و رفع مشکلات احتمالی در sh404sef ، تاپیک توی بخش کامپوننت ها رو یه نگاهی بکن.
    در مورد اون روش يعني اضافه كردن كلمات كليدي در يك تاپيك هم شما درست مي فرماييد و اگر باعث كم شدن رنك سايت ميشه برش دارم ؟
    بهتره که برش دارین، حتی اگرم باعث افت رنک نشه بازم کار بچه گانه ای به نظرم.
    نكته ديگه اينه كه من از داخل سايتم به 4350 سايت ديگه لينك دادم در مطالب مختلف ،‌ مخصوصا در چند تا مطلب آدرس سايتهاي زيبا و مهم را لينك كردم ،‌ به نظر شما اون تاثيري در افزايش يا كاهش رنك سايت داره ؟
    تاثیری روی سایت شما نداره، آیا این 4350 سایت هم شما رو لینک کردن؟ اگر فقط شما لینک کردی تاثیر مثبت روی سایت اونا داره نه سایت شما. تبادل لینک شما انجام بدید نه اینکه یک طرفه باشه. تبادیل لینک هم با سایت های مرتبط تاثیر بیشتری داره تا اینکه شما بیای 500 تا سایت غیر مرتبط با موضوع سایتت رو لینک کنی.
    نكته ديگه سايت مپ هست . به نظر شما اين مشكلات همه ميتونه از سايت مپ باشه ؟ آخه توي گوگل وقتي سايت مپ ايجاد كردم به همه لينكها ارور ميده !
    لینک سایت مپ سایتت رو بزار تا ببینم.
    براي من سوال شده اگر من همه اين راهها رو اشتباه رفته باشم ، ولي ميبايست حداقل يك كم وضعيت رنكم توي گوگل بهتر از اين حرفها مي بود .
    page rank یم سایت بیشتر از هر عاملی از روی تعداد لینک هایی که به یک سایت داده میشه، مشخص میشه. سایت شما هم رنک صفر رو گرفته ( سایت تازه تاسیس رنک اون صفر هم نیست) ولی بعد از اون دیگه وضعیت سایت به گونه ای نبوده که گوگل رنک رو بالا ببره.

[quote author=نوید link=topic=19109.msg101781#msg101781 date=1234767262]
    چند سایت به شما لینک دادن؟
    [/quote]
    به 20 سايت نمي رسه . ضمن اينكه در سايتهاي تبليغاتي علي الخصوص تبليغات رايگان ، آدرس سايتم رو گذاشتم و نيمي از مراجعات سايتم از طريق همين سايتهاست .
    نكته اي كه بايد بگم اينه كه من تقريبا هر روز بطور ميانگين 3 مطلب جديد ميذارم . همچنين اگر ديده باشيد روزانه بين 10 تا 20 نفر ( ip) بازديد كننده دارم كه بدليل اينكه سايت رو كنكاش مي كنند آمار تعداد 100 به بالا نشون ميده .

به نظر شما لينكهاي يك طرفه رو بردارم ؟
    محتويات سايت مپ ، ايرادي نداره كه اينجا باشه ؟
    در  SHSEF404  يك پيغام اومده كه تنظيماتSEO در مامبو رو تنظيم كنيد . من همSEF رو در تنظيمات اصلي خود مامبو ،‌ فعال كردم و ديگه هيچ صفحه اي ظاهر نشد  و مجبور شدم sef مامبو رو غير فعال كنم .

home page meta  در صفحه اصلي قرار نداره . ابتدا بايد وارد View/Edit SEF Urls  شد و بعد در بالا كنار Cancel  اين آيكون وجود داره

سايت مپي كه در وبمستر گوگل ايجاد كردم و ارور داده به اينصورته :‌
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=10&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=12&Itemid=9 -- 18 hours ago Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=14&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=15&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=16&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=17&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=18&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=19&Itemid=9 -- 14 hours ago Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=2&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=3&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=4&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=5&Itemid=9 -- Feb 14, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=8&Itemid=9 -- Feb 15, 2009 Errors -- Details
    index.php?option=com_datsogallery&Itemid=45 -- 22 hours ago Errors -- Details
    index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43& vmcchk=1&Itemid=42 -- 10 hours ago Errors -- Details
    index.php?option=com_weblinks&catid=2&Item id=23 -- 17 hours ago Errors -- Details

سوال : من فايل رو دانلود كردم و داخل سايتم گذاشتم ،‌ ايرادي كه نداره ؟

امروز دوباره وارد وب مستر گوگل شدم و ديدم دوباره سايتم احتياج به verify داره!
    در صورتي كه چند روز پيش درست بود و مشكلي نداشت .
    همچنين فايل robot.txt كه در سايت گذاشتم به اين صورته :
    User-Agent: *
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=17&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=15&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=8&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=16&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=18&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=5&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=12&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=10&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=14&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=19&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=5&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=4&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=2&Itemid=9
    Allow: /index.php?option=com_content&task=blogsection& amp;id=3&Itemid=9
    Allow: /shop
    Allow: /forum
    Allow: /home
    Allow: /index.php?option=com_datsogallery&Itemid=45
    Allow: /index.php
    Allow: /index.php?option=com_virtuemart&Itemid=43& vmcchk=1&Itemid=42
    Disallow: /administrator
    Disallow: /home/administrator/
    Disallow: /cpanel

** 3 پست یکی شد

به نظر شما لينكهاي يك طرفه رو بردارم ؟
    حذف نکنی هم ضرری برای سایت تو نداره. فقط یک بک لینک برای سایت اونا به حساب میاد.
    محتويات سايت مپ ، ايرادي نداره كه اينجا باشه ؟
    لینکش رو بده، کلشو نزار اینجا.
    در SHSEF404 يك پيغام اومده كه تنظيماتSEO در مامبو رو تنظيم كنيد . من همSEF رو در تنظيمات اصلي خود مامبو ،‌ فعال كردم و ديگه هيچ صفحه اي ظاهر نشد و مجبور شدم sef مامبو رو غير فعال كنم .
    sef رو که غعال کردی فایل htaccess.txt روی هاست رو به htaccess. تغییر نام بده(نقطه در ابتدا باید باشه) بعد sh404sef رو فعال کن.
    home page meta در صفحه اصلي قرار نداره . ابتدا بايد وارد View/Edit SEF Urls شد و بعد در بالا كنار Cancel اين آيكون وجود داره
    من خودم از این گزینه استفاده نکردم. نمیدونم درست کار میکنه یا نه. اما نیازی نیست برای صفحه اصلی سایت این کار رو بکنی. میتونی توی تنظیمات کلی در قسمت اطلاعات خاص keyword ها رو بدی.
    سوال : من فايل رو دانلود كردم و داخل سايتم گذاشتم ،‌ ايرادي كه نداره ؟
    منظورت رو متوجه نشدم، کدوم فایل رو دانلود کردی؟
    شما لینک سایت مپ سایتت رو بده. نه ارور هایی که گوگل داده.
    امروز دوباره وارد وب مستر گوگل شدم و ديدم دوباره سايتم احتياج به verify داره!
    مشکلی نیست، جدیدا سیستم گوگل مثل اینکه تغییر کرده برای منم همین پیام رو داده بود که verify کنم.
    همچنين فايل robot.txt كه در سايت گذاشتم به اين صورته :
    توی فایل robots.txt مواردی رو که نمیخوای crawl بشه به وسیله Disallow مشخص کن. بقیه موارد همگی Allow در نظر گرفته میشن.
    فایل robots.txt پیشفرض مامبو به این شکل هست:
    کد:
    User-agent: * 
    Disallow: /administrator/
    Disallow: /cache/
    Disallow: /components/
    Disallow: /editor/
    Disallow: /help/
    Disallow: /images/
    Disallow: /includes/
    Disallow: /language/
    Disallow: /mambots/
    Disallow: /media/
    Disallow: /modules/
    Disallow: /templates/
    Disallow: /installation/
    بهتره تغییری درش ندی مگر اینکه قسمت خاصی رو بخوای Disallow کنی که فقط اون قسمت رو اضافه کن بهش.

ضمن اينكه نميخوام از بحث اصلي يعني افزايش رنك سايت خارج بشم ولي لازمه كه اين توضيحات رو خدمتتون ارائه كنم .

اين سوال برام مطرحه  كه  چرا توي وبلاگ بدون اينكه كاري انجام بديم و شاخ غول بشكنيم و اين همه كار ( سايت مپ ، روبوت و . . . ) انجام بشه ، رنك سايت به راحتي بالا ميره ولي براي يك سايت مامبويي بايد اين همه كار انجام داد. ( اگه يكي از اين كارها درست انجام نشه خيلي موثره در كاهش رنك سايت )
    من براي اينكه سايتم رو دائم چك كنم و مطمئن بشم كه ايرادات كمي داره ، از hello engines استفاده مي كنم كه در حال حاضر home page رو با عدد 15 (از 100)نشون ميده و اين هم براي سايت من عدد نسبتا خوبيه . در اين برنامه خيلي از موارد گنجونده شده تا بشه يك سايت رو بهينه كرد . البته فقط آناليز ميكنه .  اميدوارم شما هم از اين برنامه استفاده كنيد و ايرادات كار بنده را از اين طريق هم بفرماييد. 

و اما بعد :
    در مامبوي من ، سايت مپ وجود نداشت و خودم در گوگل ايجادش كردم و به سايت آپلود كردم  كه محتوياتش رو شما ديديد . دو فايل Sitemap.php و sitemap. xsl رو آپلود كردم كه محتوياتش رو در پست قبلي براتون گذاشتم .
    البته همه رو دستي تايپ كردم و نميدونم كه خودش اتوماتيك اينها رو بايد درست كنه و يا اينكه من خودم بايد سايت مپ را  آپديت كرده و  وارد كنم ؟

3 فايلي كه شما گفته بوديد رو در آدرس ذيل آپلود كردم .
    htt p:/ /w ww. uplod.ir/download.php?file=354431
    باز هم از راهنماييتون متشكرم .

ضمنا فايلي از آناليز نرم افزار Hello engines گذاشتم . اميدوارم توي راهنمايي شما بدرد بخوره
    آدرسش اينه :
    htt p:// ww w. uplod.ir/download.php?file=844177

**3 پست یکی شد

صفحه 1 از 12 12311 ... آخرینآخرین