وقتی میخواهم لینک یک تصویر آپلود شده را در محتوا قرار دهم محلی که باید لینک در آن قرار گیرد کاملا سفید است و هیچ نوشته ایی در آن نیست یعنی وقتی روی روی گزینهٔ قرار دادن عکس کلیک میکنم که ایکون آن یک درخت کوچک است فقط یک صفحهٔ سفید باز میشود

وقتی میخواهم لینک یک تصویر آپلود شده را در محتوا قرار دهم محلی که باید لینک در آن قرار گیرد کاملا سفید است و هیچ نوشته ایی در آن نیست یعنی وقتی روی روی گزینهٔ قرار دادن عکس کلیک میکنم که ایکون آن یک درخت کوچک است فقط یک صفحهٔ سفید باز میشود
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست عزیز
شما آدرس سایت را با www اگر وارد میکنید بدون www وارد کنید ببینید مشکل رفع میشه ، اگر بدون www میزنید با www بزنید
موفق باشید
دوست عزیز منظور من اینه که وقتی روی گزینهٔ قرار دادن لینک تصویر که یه ایکون درخت هست کلیک میکنم یه پنجره پاپ آپ باز میشه که کاملا سفید هستش مرسی که وقت گذاشتید
سلام
جوملا شما ترجمه چه تیمی و کار کدام گروه هست ؟
شاد و سلامت در پناه ایزد
مامبو۴۰۶۰۵
[quote author=نوید زراعتی link=topic=27907.msg141217#msg141217 date=1279034180]
سلام دوست عزیز
شما آدرس سایت را با www اگر وارد میکنید بدون www وارد کنید ببینید مشکل رفع میشه ، اگر بدون www میزنید با www بزنید
موفق باشید
[/quote]
سلام
اینکار را انجام دادید؟
موفق باشید
سلام
مشکل دوست ما باز نشدن صفحه ای که تنظیمات عکس را انجام میدهد میباشد
دوست عزیز این بخاطر کش سیستم شما میباشد
مطمئنا با یک سیستم دیگر این مشکل را ندارید
در ضمن از مرورگرهای دیگر در سیستم خود استفاده کنید و یا کش مرورگر خود را پاک کنید
و اگر مشکل هنوز پابرجا بود در قسمت user acount در کنترل پنل ویندوز یک user جدید ایجاد کنید و از طریق آن وارد سایت خود شوید
یا حق
همهٔ کارهای که شما گفتید انجام دادم ولی درست نشد شاید باید یه بار دیگه مامبو نصب کنم
دوست عزیز
از سیستم دیگر هم چک کردید؟
در ضمن کش در خود سایت را هم پاک کنید
درود بر شما.کش سیستم را چک کردم با یک سیستم دیگر هم امتحان کردم ولی درست نشد.آیا راه دیگری برای اضافه کردن تصویر به محتوا وجود دارد؟مرسی که وقت گذاشتید
علاقه مندی ها (Bookmarks)