-
تفاوت نمایش مرورگرها
سلام
من از قالب KP_Night_City استفاده کردم و نمایش سایت در مرورگر فایرفوکس درست است ولی در مرورگر اینترنت اکسپلورر ماژول و ستونها ی سمت چپ سایت را بعد از مطالب قرار می ده و شکل سایت از این نظر به هم می ریزه. حالا مشکل به قالب مربوط می شه و باید عوض بشه یا اینکه تنظیمات خاصی داره؟
آدرس سایتم هم هست: ictbartar.com
** هایپرلینک اصلاح شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-17-2010 04:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تفاوت نمایش مرورگرها
سلام
بايد يه فايل CSS برای مرورگر اینترنت اکسپلورر درست كنيد.
يا علي
-
-
این همه قالبهای خوشکل خوشکل حالا گیر دادی به این؟؟
من چک کردم توی IEدرست نشون میداد. احتمالا با IE6 مشکل داره که اونم با جستجو در اکتنشن های جوملا می تونی اونارو نصب کنی که برطرفشون کنه.
ولی در حال حاضر مشکل اون نیست.
لینک زیر رو ببین:
کد:
http://ictbartar.com/parking/49/79.html
منم اگه جای این قالب بودم .....
یه عکس گذاشتی که بزرگتر از جدول مطالب هستش و به زور بقیه مطالب هم با خودش داره می کشه بیرون از جدول و به سمت ماژول های سمت چپ کشیده می شه.....!
عکسهات رو کوچیکتر کن.
و مازولهات رو به سمت راست بذار O0
-
-
تفاوت نمایش مرورگرها
بابا تسلیم باشه قالب رو عوض می کنم ولی حالا جهت افزایش اطلاعات عمومی من و اعضای انجمن این فایل CSS برای مرورگر اکسپلورر را از کجا می شه گیر آورد یا اینکه این اکتنشنی که می گید اسمش چیه؟
-
-
شما اگه بخواین هم میتونین قالبتونو عوض نکنید . اما اون عکس و میتونید 2 تا عکسش کنید.
یکی ظاهرش و دومی هم اطلاعات طول و ابعادش. و عکس دوم و بزارین زیر دومی.
من اکیتنشنی که ایراد هاشو خود به خود درست کنه ندیدم! فقط به کاربر اطلاع میده که از IE6 استفاده میکنه و لینک بروزر های معروف و نمایش میده که بره بروزرشو آپدیت کنه... که اونم میتونید تغییرات توش اعمال کنید.
فقط برای IE8 یه پلاگین هست! که تقریبا اکثر قالب ها با IE8 مشکلی ندارن.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)