سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: کارآمدی جدول jos_session در فروشگاه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    erwin
    Guest

کارآمدی جدول jos_session در فروشگاه

یه دنیا سلام به همه دوستان عزیز مامبو

من یک فروشگاه دارم که خیلی باهاش ور رفتم(توی یک سال). حالا یه سری امکانات و تغییرات می خوام روش بدم که دانلودش کردم و روی لوکال منوها تصاویر جدولبندی و خیلی کارهای دیگه روش انجام دادم و حالا موقعش شده که ریستورش کنم.

با توجه به اینکه جدول محتویات من در جوملا فایلی توش نیست (یعنی در واقع پستی ندادم که بخواد حجمش بره بالا، هر چی هست مربوط به فروشگاه می شه) من هم اکنون روی لوکال تمام یوزرهام رو هم اد کردم.
    [img width=597 height=480]http://013.img98.com/out.php/i172755_jossession.png[/img]
    حالا حرفم اینه که منی که یه فروشگاه معمولی دارم چرا حجمش jos_session اون در حدود 9 مگابایت هستش؟ مگه توش چی هست؟
    من وقتی که سایت رو (البته بدون یوزر و سشن) دانلود کردم روی لوکال حجم کل دیتابیسم شده بود 1.5 مگابایت ولی اونی که روی وب سایت هست حجمش 9مگابایته!!!! در حالی که هر چی ور رفتم هیچ تفاوتی توی عملکرد سایت، محتویات، تصاویر، جداول و ... در بین وب و لوکال ندیدم.

سئوالم اینه: با این تفاوت حجمی که بین لوکال و وب سایتم وجود داره اشکالی داره که به صورت زیر سایتم رو ریستور کنم؟

از تمام دیتابیس لوکال (1.5مگابایت) بکاپ می گیرم و بعدش کاملا به صورت فول روی وب اینپورت کنم؟ (jos_session که 9مگابایت بوده رو هم پاک کنم)

آیا این کار درسته یا اینکه داخل jos_session اطلاعاتی هست که شاید من متوجش نیستم و ممکنه که خرابکاری بکنم....؟؟؟؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)