-
پاسخ : فارسی سازی
[quote author=Patriot link=topic=28069.msg141860#msg141860 date=1279618075]
یعنی فقط یه راه داره اونم ارتقا
[/quote]
خیر، راهش ارتقا نیست. بلکه همون روشی هست که عرض کردم که برای ارتقا هم از همون روش استفاده میشه.
اگر فکر می کنید بهتر از ما و تیم جوملا به برتری ها و اشکالات جوملا واقفید، هیچ اجباری نیست و شما می تونید نسخه 1.5.15 مامبولرن رو جایگزین جوملای خودتون بکنید!
یا علی
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-20-2010 09:38 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
سلام
دوست من شما با ارتقا چه مشکلی داری؟
سعید مرصاد و آقای کبیری و بقیه دوستان کاملا درست می گن.
اگر شما نمی خوای مشکلات حل شه که ارتقا نده.
اما اگر قصد ارتقا داری و زورت میاد بده من ضرف 4 ثانیه واست ارتقا میدم.
-
-
نه داداش زورم نمیاد اما به نظرم یکی از 3cms جهان باید امکانی داشته باشه که به جز ارتقا بشه فارسیش کردی اینطور نیست؟
-
-
پوشه language رو باز کن. و شروع کن به ترجمه! تا الان 10 دفه تموم کرده بودی ترجمه رو...چه اصراریه! همون 1.5.15 رو نصب کن.
-
-
عزیز بزارید مدیران بیان بگن چیکار میشه کرد این همه میشینن خودشون ترجمه میکنن که ما نخوایم این کارو کنیم
-
-
[quote author=سعید link=topic=28069.msg141862#msg141862 date=1279618704]
[quote author=Patriot link=topic=28069.msg141860#msg141860 date=1279618075]
یعنی فقط یه راه داره اونم ارتقا
[/quote]
خیر، راهش ارتقا نیست. بلکه همون روشی هست که عرض کردم که برای ارتقا هم از همون روش استفاده میشه.
[/quote]
-
-
سلام
توصیه ما به شما این هست که آخرین نسخه رو بر روی جوملای خود ارتقا دهید اما ظاهراً شما به هر دلیلی تمایل ندارید از نسخه 1.5.15 دل بکنید!!! خوب مشکلی نیست شما میتوانید همان نسخه که فارسی شده رو بر روی جوملای خود اکسترکت نمایید. (با مسئولیت خودتان!)
در هسته جوملا چنین نیست که با انتقال تنها یک پوشه خاص فارسی سازی انجام شود ! تاریخ جلالی، راست به چپ کردن و خیلی موارد دیگه در فارسی سازی جوملا باید انجام شود. در صورتی که شما در هسته جوملا تغییراتی ایجاد کردید و نگران هستید این تغییرات به حالت عادی جوملا بازگردد باید خدمتتان عرض کنم همه تغییرات شما به حالت عادی باز خواهد گشت.
در انجمن مامبولرن بهترین روش حل مشکل و سریعترین پاسخ به شما ارائه میشود. لطفاً تاپیکها را با دقت مطالعه فرمایید تا سریعتر به پاسخ خود برسید. سپاسگزارم
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آقا اینج دکمه تشکر نداشت مجبور شدم پست بدم
ممنون از اول همینو بگید :d
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)