-
اشکال در فارسی سازی قالب
سلام
من آموزشی که در مورد فارسی سازی قالب های smf تو انجم قرار دادید رو مطالعه کردم .
قالب من dino light هست دارم فارسیش میکنم.
البته وقتی این قالب رو نصب میکنم یکم فارسی هست ولی در هم بر همه . تنها چیزی که نشون داده میشه header هست . از بخش تاریخ شمسی به بعد رو نشون نمیده . چطور میتونم درستش کنم؟
ورژن smf 1.1.4
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-19-2010 08:24 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : اشکال در فارسی سازی قالب
تنها چیزی که لود میشه همینه. چرا مابقی کدها لود نمیشه؟
کد:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dir="rtl">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
<meta name="description" content="" />
<title></title>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] media="print" />
<link rel="help" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<link rel="search" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<link rel="contents" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" - " href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
<script type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
var smf_theme_url = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
var smf_default_theme_url = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
var smf_images_url = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
var smf_scripturl = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
var smf_iso_case_folding = true;
var smf_charset = "UTF-8";
var ajax_notification_text = "درحال بارگزاری ...";
var ajax_notification_cancel_text = "انصراف";
// ]]></script>
</head>
<body>
<div id="header"><div class="frame">
<div id="top_section">
<div class="forumtitle">
<a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] alt="انجمن های گفتگوی من" /></a>
</div>
<div class="loging_user">
<div class="user">
<ul class="reset">
<li class="greeting">سلام <span>admin</span></li>
<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما</a></li>
<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پاسخ های جدید به ارسالهای شما</a></li>
<li>????? 19, 2010, 08:26:31 ?.?</li>
</ul>
</div>
</div>
</div>
<script type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
var oMainHeaderToggle = new smc_Toggle({
bToggleEnabled: true,
bCurrentlyCollapsed: false,
aSwappableContainers: [
'upper_section'
],
aSwapImages: [
{
sId: 'upshrink',
srcExpanded: smf_images_url + '/upshrink.png',
altExpanded:
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)