سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 18 , از مجموع 18

موضوع: میشه کل سایت رو رو کلاینت درست کرد بعدش همه رو آپلود کرد

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

Re: میشه کل سایت رو رو کلاینت درست کرد بعدش همه رو آپلود ک

قا سلام
    خوب وفتی رو لوکال نصب می کنم می گه که شاخه install رو پاک کن . و من پاک کردم که برم سایتم رو درست کنم ..

حالا که می خوام آپلود کنم باید install رو هم آپلود کنم ؟؟؟؟؟

از حرف های شما بر میومد که باید اینستال رو هم آپلود کنم که رو سرور نصب کنم بعدش پاکش کنم بعدش دیتا بیسی که ساخته رو توی phpmy admin اینپورت کنم ؟؟؟

درسته ؟؟؟
    دوست عزیز

شما روی هاستتون باید مامبو رو از اول نصب کنید. یعنی فایل زیپ مامبو رو همونجوری که رو لوکال نصب کردید رو هاستتون هم نصب کنید.
    سلام

عزیز کارایی که باید انجام بدید:

* انتقال داتابیس : یک داتابیس تو هاست ایجاد می کنی با هر یوسر و پسوردی که خواستی و دادتابیس مامبوی لوکال رو روی اون منتقل می کنید

* انتقال تمام فایلها از لوکال به هاست : تمام فایلهای مامبوی نصب شده در لوکال رو¦nbsp; منتقل کنید به هاست ، نیازی به نصب مامبوی جدید نیست

*¦nbsp; ویرایش فایل configuration.php : این فایل در روت فولدری که مامبو هست قرار داره ،این فایل رو با یک ادیتور باز کنید و اسم داتابیس و یوزر و پسوردی داتابیسی که تو هاست ایجاد کردید رو وارد کنید و بعد از تغییرات لازم روی فایل هم نام در سایت آپلود کنید

ویرایش نام و یوزر و پس داتابیس

کد:
    $mosConfig_user = 'root';
    $mosConfig_password = 'root';
    $mosConfig_db = 'one';
    ویرایش محلی که مامبو قرار داره

کد:
    $mosConfig_absolute_path = '/home/User Name FTP/public_html';
    $mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    $mosConfig_cachepath = '/home/User Name FTP/public_html/cache';
    به همین سادگی :

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Re: میشه کل سایت رو رو کلاینت درست کرد بعدش همه

ممنون حسين جان
    حالا نصب هم كنه مشكلي پيش نمياد!
    شايد راحت تر هم باشه(چون حجم آپلود كمتره)    :

پس من به عنوان سخن آخر مطالب رو جمع بندی می کنم .. ببینید درسته یا نه ؟؟؟

اول رو لوکال نصب می کنم ...

همه چیزش رو آماده می کنم و سایتم رو طراحی می کنم ..

یه دیتا بیس رو روی هاست ایجاد می کنم ..

بک آپی که از لوکال گرفته بودم رو وارد دیتا بیس روی هاستم می کنم ...

فایل هارو از لوکال می ریزم روی هاست و اون کد هارو از کانفیگ عوض می کنم و تنظیمایت دیتا بیس خودم رو رو هاست می دهم ..

اینجوری مساله کاملا حل هست ؟؟؟

فقط تایید کنید یا اشکالم رو بگید که من می خوام دست به کار بشم ..

منتظرم

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

سلام
    اول رو لوکال نصب می کنم ... ok

همه چیزش رو آماده می کنم و سایتم رو طراحی می کنم ..ok

یه دیتا بیس رو روی هاست ایجاد می کنم .. یک دیتابیس می سازید و یک یوزر بعد یوزر را به دیتابیس معرفی می کنید

بک آپی که از لوکال گرفته بودم رو وارد دیتا بیس روی هاستم می کنم ... وارد کردن بک آپ در phpmyadmin در قسمت sql

فایل هارو از لوکال می ریزم روی هاست و اون کد هارو از کانفیگ عوض می کنم و تنظیمات دیتا بیس خودم رو رو هاست می دهم .. اگه هاستتون پشتیبانی می کند می توانید تمام فایل ها در لوکال را zip کنید و فایل زیپ را رو هاست آپلود کنید و انجا اکسترکتش کنید و بعد در فایل configuration.php مشخصات دیتابیس و مسیر ها(همان طور که حسین جان گفت) را درست نمایید

این طوری مسئله حل می شود فقط اگه بعد از این کار ها دیدید حرف های ف به کاراکتری شبیه ت تبدیل شد مشکل را گردن ما نیندازید چون این مشکل از عدم یکسانی نسخه های mysql لوکال و هاست ناشی می شود
    اما شما اقدامات را انجام دهید ان شا الله که ف به ت تبدیل نمی شوند

یا علی/خداحافظ

سلام .
    مرسی !!!!!!!!!!
    حتما انجام می دهم و خبرش رو می دهم .....
    ممنونم.

من همه کار های گفته شده را انجام دادم و همه کار ها دست بود ..
    هم دیتا بیس ایجاد کردم هم یوزر و پسورد
    همه آپلود فایل ها و هم اینپورت اس کیو ال ..
    هم تغییر در کافیگریشن ..

حالا که آدرس سایت رو می زنم این ارور رو می ده ..

Warning: Unknown(/home/dardesu/public_html/includes/version.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dardesu/public_html/dardesar/includes/mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 475

Fatal error: (null)(): Failed opening required '/home/dardesu/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039 in /home/dardesu/public_html/dardesar/includes/mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 475

کمکم کنیددددددددددددددددددد ....

من فایل هامو از لوکال آوردم روی سرور ...
    حالا این ارور هارو می ده .
    پچ حدید رو هم که نصب کردم .. ارور ها زیادتر شد :

Warning: Unknown(/home/dardesu/public_html/includes/version.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/dardesu/public_html/dardesar/includes/mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 598

Fatal error: (null)(): Failed opening required '/home/dardesu/public_html/includes/version.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039 in /home/dardesu/public_html/dardesar/includes/mambo.php(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(2) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code(1) : eval()'d code on line 598

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

اگر دوست دارین User Pass سایت رو بدین ، براتون مامبو رو نصب کنیم .

ما قبل از انتشار نسخ مامبو و یا Patch های مربوطه اونها رو کاملا تست میکنیم . پس مشکل نمیتونه از مامبو باشه با توجه به اینکه در حال حاضر بیشتر از 2000 سایت از مامبو منتشر شده ما استفاده میکنند و هیچ یک از این دوستان به این مشکل بر نخوردند .

بهترین کاری که میشه انجام داد اینه که شما اجازه بدین مامبو رو براتون نصب کنیم و شما از اون استفاده کنید و لذت ببرید .

یا علی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)