-
Re: میشه کل سایت رو رو کلاینت درست کرد بعدش همه رو آپلود ک
قا سلام
خوب وفتی رو لوکال نصب می کنم می گه که شاخه install رو پاک کن . و من پاک کردم که برم سایتم رو درست کنم ..
حالا که می خوام آپلود کنم باید install رو هم آپلود کنم ؟؟؟؟؟
از حرف های شما بر میومد که باید اینستال رو هم آپلود کنم که رو سرور نصب کنم بعدش پاکش کنم بعدش دیتا بیسی که ساخته رو توی phpmy admin اینپورت کنم ؟؟؟
درسته ؟؟؟
دوست عزیز
شما روی هاستتون باید مامبو رو از اول نصب کنید. یعنی فایل زیپ مامبو رو همونجوری که رو لوکال نصب کردید رو هاستتون هم نصب کنید.
سلام
عزیز کارایی که باید انجام بدید:
* انتقال داتابیس : یک داتابیس تو هاست ایجاد می کنی با هر یوسر و پسوردی که خواستی و دادتابیس مامبوی لوکال رو روی اون منتقل می کنید
* انتقال تمام فایلها از لوکال به هاست : تمام فایلهای مامبوی نصب شده در لوکال رو¦nbsp; منتقل کنید به هاست ، نیازی به نصب مامبوی جدید نیست
*¦nbsp; ویرایش فایل configuration.php : این فایل در روت فولدری که مامبو هست قرار داره ،این فایل رو با یک ادیتور باز کنید و اسم داتابیس و یوزر و پسوردی داتابیسی که تو هاست ایجاد کردید رو وارد کنید و بعد از تغییرات لازم روی فایل هم نام در سایت آپلود کنید
ویرایش نام و یوزر و پس داتابیس
کد:
$mosConfig_user = 'root';
$mosConfig_password = 'root';
$mosConfig_db = 'one';
ویرایش محلی که مامبو قرار داره
کد:
$mosConfig_absolute_path = '/home/User Name FTP/public_html';
$mosConfig_live_site = '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
$mosConfig_cachepath = '/home/User Name FTP/public_html/cache';
به همین سادگی :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-02-2006 07:35 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)