سلام
جدید چند تا سایت از سایت های دوستان که با مامبو کار شده بودند حتی با رعایت مسائل امنیتی مناسب هک شدند.
آیا وصله امنیتی برای مامبو منتشر نشده است ؟
فایل اررور لوگ یکیشونو دارم نیاز بود میذارم ببینید.
یا علی
** فونت اصلاح شد.

سلام
جدید چند تا سایت از سایت های دوستان که با مامبو کار شده بودند حتی با رعایت مسائل امنیتی مناسب هک شدند.
آیا وصله امنیتی برای مامبو منتشر نشده است ؟
فایل اررور لوگ یکیشونو دارم نیاز بود میذارم ببینید.
یا علی
** فونت اصلاح شد.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
در صورت امکان بزارید تا ببینیم
سلام
یا علی (ع)کد:[01-May-2010 11:58:23] PHP Warning: include(/home/azad/public_html//modules/mod_nms_pro.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/azad/public_html/includes/frontend.html.php on line 219 [01-May-2010 11:58:23] PHP Warning: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening '/home/azad/public_html//modules/mod_nms_pro.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/azad/public_html/includes/frontend.html.php on line 219 [01-May-2010 12:03:38] PHP Warning: include(/home/azad/public_html//modules/mod_nms_pro.php) [<a href='function.include'>function.include</a>]: failed to open stream: No such file or directory in /home/azad/public_html/includes/frontend.html.php on line 219 [01-May-2010 12:03:38] PHP Warning: include() [<a href='function.include'>function.include</a>]: Failed opening '/home/azad/public_html//modules/mod_nms_pro.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/azad/public_html/includes/frontend.html.php on line 219
سلام مصطفی جان خوبی عزیز ؟
شما چرا انقدر سریع هر اتفاقی برای سایتهات میوفته سریع میبندی به هسته سیستمها !!؟ (فکر میکنم یکبار دیگه هم یک مشکل دیگه رو گفتی مقصر SMF هست و یکبار دیگه هم همچنین مشکلی رو به مامبو ... )
mod_nms_pro.php این فایل رو در بسته آماده نصب مامبو ببینید هست !؟ من که ندیدم ! شما ببین هست !؟
در موارد امنیتی آمده که استفاده از هر ماژولی که معتبر نیست نباید استفاده کرد. خوب این ماژول در سورس خودش حتماً مشکلی داشته و هکر تونسته ازش نفوذ کنه.
بقیه سایتها هم همین لاگ رو داشتند !؟ لاگ کاملتری هست بدید بررسی کنیم.
هرگز منکر این نیستیم که سیستمی مشکل نداشته باشه یا هک نشه. اما این ارور لاگی که شما قرار دادید چیزی رو نشون نمیده که هسته مشکل داشته باشه ! اگر لاگ کاملتری هست لطفاً قرار بدید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
سلام
برادر گلم اقا مهدی چطوره ؟ خوبی ؟ احوالاتت نیکوست انشا الله ؟
قراره یکی دیگه رو برام بیارن آخه دو تا سایت تو یه هفته اون هم توسط یک تیم هک یه مقدار غیر عادی است .
به بانک نفوذ کردن و نام کاربری مدیر رو حذف کردند.
اینو درست کردم.کد:http://www.azadmardan.com/
این هم هک شده و هنوز مونده است :[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا شما هم یه چکی بکنید بد نیست.
آخه این مامبو خیلی دیر آپگرید میکنه سیستم رو آدم حسودیش میشه به جوملا.(برا همین شاید سیتم سایت خودم رو هم عوض کرد)
یه سری هم به ما بزنی بد نیست.
یا علی (ع)
**
هایپرلینک حذف شد.
سلام
مامبو مشکلی از نظر امنیت نداره
حدود 6 ماه پیش یک سرور حدود 50 تا سایت مامبویی روش بود همگی با هم رفتن هوا ، ولی مدیر هاست میگفت مشکل از مامبو هستش ، نمیدونم چرا فقط مامبوهای این سرور مشکل داشتند
به جرات میتونم بگم جوملا واقعا امنه
موفق باشید
سلام
ولی ما تو این سایت از هیچ گونه ماژولی استفاده نکردم چه استاندارد چه غیر استاندارد ...
[quote author=mk2 link=topic=27399.msg139222#msg139222 date=1277273394]
سلام
ولی ما تو این سایت از هیچ گونه ماژولی استفاده نکردم چه استاندارد چه غیر استاندارد ...
[/quote]
سلام
وقتی هم میشید به موارد زیر فکر کنید:
1- آیا هاست من امن بوده؟
2- آیا cms به روز بوده
3- آیا رمز من ساده بوده و هک شده
4- آیا ممکنه کسی در شبکه اسنیف کرده باشه! (این مورد خیلی جدی هستش)
5- آیا رمز را بر روی یک کامپیوتر غیرامن اجرا کردم
موفق باشید
[quote author=نوید زراعتی link=topic=27399.msg139226#msg139226 date=1277283209]
وقتی هم میشید به موارد زیر فکر کنید:
1- آیا هاست من امن بوده؟
2- آیا cms به روز بوده
4- آیا ممکنه کسی در شبکه اسنیف کرده باشه! (این مورد خیلی جدی هستش)
[/quote]
سلام
اگه میشه در مورد این موارد یه توضیحی بفرمایید خصوصا بند 4.
1_ هاست امنیت نسبی خوبی داره تا اونجا که میدونم.
2- آخرین نسخه مامبو 6.4.5
....
وقتی شما می خواهید وارد بخش مدیریت مامبو خود شوید به راحتی میشه با یک سری از نرم افزارها در شبکه اطلاعات شما استخراج کرد. چون سایت های اکثر ما برای بخش مدیریت ssl نداره. برای همین باید از امنیت شبکه محلیتون مطمئن باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)