چه جوری تبدیل کنم؟!!
من وارد نیستم

چه جوری تبدیل کنم؟!!
من وارد نیستم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
آقا مهدی موقع نصب جوملا در لوکال رویه Appserv وقتی دیتابیس رو هم قبلا با یونیکد utf8_unicode_ci می سازی موقع نصب خود اینیستالر جوملا می کنه utf8_general_ci و بعدش نصب می کنهو
اونوقت کار کی درسته؟ ما یا اینیستالر جوملا؟
یا حق
همکنون من جیکار کنم با این فاجعه؟!
[quote author=علیرضا link=topic=28129.msg142344#msg142344 date=1280007160]
سلام
آقا مهدی موقع نصب جوملا در لوکال رویه Appserv وقتی دیتابیس رو هم قبلا با یونیکد utf8_unicode_ci می سازی موقع نصب خود اینیستالر جوملا می کنه utf8_general_ci و بعدش نصب می کنهو
اونوقت کار کی درسته؟ ما یا اینیستالر جوملا؟
یا حق
[/quote]
جلل الخالق ! (نصفه شبی چه چیزایی میخونیم جدیداً) امروز از بس از این چیزا دیدم دیگه مطمئنم که ههمینجوریه و تست نمیکنم! (یه سه ماه جوملا نصب نکردیما!)
من تست کردم. توی هر دو حالت نباید هیچ مشکلی باشه.
لینک کامپوننت رو بزارید بررسی کنیم ! احتمالاً در فارسی سازی کامپوننت مربوطه اشکالاتی هست که چنین میشود ! (احتمالاً فقط به فایل زبان کامپوننت فارسی بودن رو تزریق کردن!)
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
کد:http://www.vpn.totalh.com/index.php?option=com_jforms&view=form&id=1&Itemid=30
این با همون کامپوننت هست این مشکل نداره.اما اون سایت با هم فرم ساز ها مشکا داره.![]()
دوست عزیز شاید از ساتی که گرفتی کد رو دست کاری کرده باشه utf-8 رو برداشته باشه شما لینک دانلود بده برات utf-8 بزارم ببین درست میشه یا نه
تمام فرم سازارو از همین جا گرفتم.همشو یه نگاه کنید.کد:http://download.joomfa.org/ext/jforms_58.html
** هایپرلینک اصلاح شد
دوستان واساتید،من چه خاکی به سرم بریزم.این فرم ها درست کار نمی کنن.البته رویه این هاست فقط این جوری هست.
از اینکه کمک کردین ممنون
علاقه مندی ها (Bookmarks)