-
عدم نصب الحاقات پس از انتقال از لوکال به سرور
سلام دوستان
من جوملا را روی لوکال نصب کردم و پس از مقداری توسعه آنرا به یک ساب دامین منتقل کردم مراحل انتقال به شرح زیر بود:
1- یک بانک اطلاعاتی روی سرور ایجاد کردم.
2- یک حساب اف تی پی روی سرور ایجاد کردم.
3- آخرین نسخه جوملا را روی سرور نصب کردم.
4- از دیتا بیس لوکال یک خروجی کامل گرفتم all table,DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT,insert type
5- دایرکتوری جوملا در لوکال را فشرده کرده و با برنامه filezilla به ساب دامین منتقل کرده و روی جوملای جدید اکسترکت کردم.
6- دیتا بیس لوکال را به سرور وارد کردم.
حالا هر موقع که ftp فعال است الحافات نصب نمیشود و این پیام را میدهد" نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد " اما وقتی ftp را غیر فعال میکنم درست کار میکند.
تنظیمات ftp نیز درست است چون با همین تنظیمات filezilla دارد کار میکند و تمام ماژولها و کامپوننتهایی که نصب شده از قبیل فوکا دانلود، فوکا گالری , و همچنین قراردادن تصاویر در محتوا به درستی کار میکنند.
تا اینجا خودم متوجه شدم که کپی کل محتوای جوملا کار درستی نبوده چرا که جوملا در لوکال بدون فعال کردن ftp نصب میشود و حتی دیتابیس هم میتواند بدون اسم رمز ایجاد شود که مال من هم همینطور بود و پس از کپی کردن کل جوملا فایل configuration.php جوملای سرور با فایل قدیمی لوکال جایگزین شد و در نتیجه آدرس پوشه موقت و ثبت وقایع و تنظیمات ftp به هم خورد که همه انها را دستی درست کردم .
خواهشمندم هرچه سریعتر راهنمایی بفرمایید چون میخواهم سایت را به دامین اصلی منتقل کنم و جایگزین سایت فعلیم کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-22-2010 04:56 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)