سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: عدم نصب الحاقات پس از انتقال از لوکال به سرور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

عدم نصب الحاقات پس از انتقال از لوکال به سرور

سلام دوستان
    من جوملا را روی لوکال نصب کردم و پس از مقداری توسعه آنرا به یک ساب دامین منتقل کردم مراحل انتقال به شرح زیر بود:
    1- یک بانک اطلاعاتی روی سرور ایجاد کردم.
    2- یک حساب اف تی پی روی سرور ایجاد کردم.
    3- آخرین نسخه جوملا را روی سرور نصب کردم.
    4- از دیتا بیس لوکال یک خروجی کامل گرفتم all table,DROP TABLE / VIEW / PROCEDURE / FUNCTION / EVENT,insert type
    5- دایرکتوری جوملا در لوکال را فشرده کرده و با برنامه filezilla به ساب دامین منتقل کرده و روی جوملای جدید اکسترکت کردم.
    6- دیتا بیس لوکال را به سرور وارد کردم.
    حالا هر موقع که ftp فعال است الحافات نصب نمیشود و این پیام را میدهد" نمیتواند فایل نصبی بسته را بیابد " اما وقتی ftp را غیر فعال میکنم درست کار میکند.
    تنظیمات ftp نیز درست است چون با همین تنظیمات filezilla دارد کار میکند و تمام ماژولها و کامپوننتهایی که نصب شده از قبیل فوکا دانلود، فوکا گالری , و همچنین قراردادن تصاویر در محتوا به درستی کار میکنند.
    تا اینجا خودم متوجه شدم که کپی کل محتوای جوملا کار درستی نبوده چرا که جوملا در لوکال بدون فعال کردن ftp نصب میشود و حتی دیتابیس هم میتواند بدون اسم رمز ایجاد شود که مال من هم همینطور بود و پس از کپی کردن کل جوملا فایل configuration.php جوملای سرور با فایل قدیمی لوکال جایگزین شد و در نتیجه آدرس پوشه موقت و ثبت وقایع و تنظیمات ftp به هم خورد که همه انها را دستی درست کردم .
    خواهشمندم هرچه سریعتر راهنمایی بفرمایید چون میخواهم سایت را به دامین اصلی منتقل کنم و جایگزین سایت فعلیم کنم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 1,716 بار در 1,204 ارسال

پاسخ : عدم نصب الحاقات پس از انتقال از لوکال به سرور

سلام

شما وقتی FTP را غیر فعال میکنید الحاقیها بدون مشکل نصب میشود !؟ اگر چنین هست مشکل شما چیه پس !؟ ست کردن اف تی پی در جوملا بیشتر به دلیل این هست که الحاقات با safe mode روشن/خاموش فرقی براش نداشته باشه !

اگر با ftp خاموش مشکلی ندارید پس مشکلی ندارید دیگه !

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام آقا مهدی

من نگران این هستم که اگر یک سیستم با روش تعیین شده خودش کار نکنه ولو اینکه الآن مشکلی پیش نیاد اما احتمال اینکه بعدا خودش رو یک جور دیگری نشان بدهد وجود دارد یعنی اینکه سیستم stable و Reliable نیست حالا اگر امکان بررسی و راهنمایی بیشتری برای ایجاد اطمینان به کارکرد صحیح و پایدار سیستم وجود دارد سپاسگزار میشوم راهنمایی ومساعدت بفرمایید.

تنها مشکلی که به نظرم میرسه اینه که شما اطلاعات FTP رو اشتباه وارد میکنید ! در غیر اینصورت مشکل دیگری به نظرم نمیرسه. سرور هاستینگ شما چیست و از چه پانلی استفاده میکنید ؟ اطلاعات FTP را به چه شکلی وارد میکنید ؟

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام آقا مهدی

مشخصات سرور به شرح زیر میباشد و کنترل پنل آن هم cpanel میباشد.

PHP Built on: Linux cl30.justhost.com 2.6.31.9-grsec #1 SMP Thu Feb 25 02:14:17 CST 2010 x86_64
    Database Version: 5.0.91-community
    Database Collation: utf8_general_ci
    PHP Version: 5.2.13
    Web Server: Apache/2.2.15 (Unix) mod_ssl/2.2.15 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635
    Web Server to PHP interface: cgi
    Joomla! Version: Joomla! 1.5.20 Stable [ senu takaa ] 18-July-2010 18:00 GMT
    User Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:2.0b1) Gecko/20100630 Firefox/4.0b1

با تشکر
    [hr]
    سلام

این را هم اضافه کنم که وقتی جوملا را روی سرور نصب کردم و اطلاعات ftp را در روند نصب دادم و در انتها وارد کنترل پنل مدیریت جوملا شدم، کامپوننتهای فوکا را نصب کردم و مشکلی نداشت اما بعد از اکسترکت جوملای لوکال و import بانک اطلاعاتی لوکال با روش Drop و Insert این مشکل پیش آمد.
    من متاسفانه هیچگونه اطلاعاتی در مورد دیتابیس و یا برنامه نویسی ندارم اما فکر میکنم تنظیمات ftp دارد از یک فایلی فرا خوانی میشود که اطلاعات تنظیمات فبلی لوکال را دارد. ضمنا فایل configuration.php را نگاه کردم درست بود که اطلاعات مربوطه را در زیر ملاحظه میفرمایید. به تنظیمات ftp host شک داشتم که هم اطلاعت دایرکتوری هاست را وارد کردم که در زیر ملاحظه میفرمایید و هم دو مقدار عموممی یعنی localhost و 127.0.0.1 که هیچکدام کار نکرده است.

var $log_path = '/logs';
    var $tmp_path = '/tmp';
    var $live_site = '';
    var $force_ssl = '0';
    var $offset = '3.5';
    var $caching = '0';
    var $cachetime = '15';
    var $cache_handler = 'file';
    var $memcache_settings = array();
    var $ftp_enable = '1';
    var $ftp_host = 'ftp.imexint.co.kr';
    var $ftp_port = '21';
    var $ftp_user = '*********@imexint.co.kr';
    var $ftp_pass = '***********';
    var $ftp_root = '/';
    var $dbtype = 'mysql';
    var $host = 'localhost';

در پناه خدا باشید

** یکی شدن ارسالها

طبق روش زیر سایت را از لوکال به هاست منتقل نمایید :

1:از دیتابیس لوکال بکاپ تهیه فرمایید
    2:در هاست یک جوملا نصب کنید
    3:تمام الحاقاتی که در لوکال مورد استفاده قرار گرفته را در جوملای هاست نیز نصب کنید.
    4:دیتابیس فعلی هاست را حذف کنید و دیتابیس لوکال را جایگزین آن فرمایید.

برای تهیه بکاپ از دیتابیس میتونید آموزش زیر را مطالعه فرمایید :
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

با توضیحاتی که شما دادید نباید مشکلی باشد.

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

آقا مهدی سلام

تمام اشکالات ناشی از انتقال فایلهای جوملا از لوکال به هاست بود که من بر اساس راهنمایی بعضی از همکاران شما در تاپیکهای دیگر خوانده بودم و به آن عمل کرده بودم . انتقال فولدرها اشکالی بوجود نمی آورد اما انتقال فایلها خصوصا در نسخه فعلی جوملا یعنی 1.5.20 که دارای ترتیبات امنیتی جدیدی است منشا مشکلات متعددی میشود که یکی از انها در این تاپیک مطرح شد و اشکالات دیگری هم بود که من طبق قوانین انجمن در این تاپیک مطرح نکردم و اگر شما مایل به اطلاع از انها بودید برایم پیغام خصوصی بگذارید تا برایتان بازگو کنم.
    پیشنهاد میکنم با مدیر انجمن مطرح بفرمایید که کلیه مقالات آموزشی و تاپیکهای قبلی در مورد انتقال جوملا از لوکال به هاست و یا از یک هاست به هاست دیگر و همچنین تنظیمات smtp و ftp از روی سایت حذف شده و بر اساس ترتیبات امنیتی جدید جوملا اصلاح و منتشر گردد.
    برای درک بهتر موضوع پیشنهاد میکنم که دوستان نسخه 1.5.20 را روی یک هاست نصب کنند و فایلهایی مثل configuration.php را بررسی نمایند تا متوجه تغییرات جدید بشوند.

در پناه خدا موفق و پیروز باشید

سلام

میشه کمی واضحتر بیان کنید در تاپیکهای قبلی چگونه روش انتقال بیان شده بود و مشکل شما دقیقاً چی بود ؟ تا اونجایی که من به جوملا آشنا هستم و اطلاع دارم در نسخه های قبلی جوملا همه ارتقاها به منظور مشکلات امنیتی منتشر شده اند و هیچکدام تفاوت چندانی در هسته و ساختار نبوده است.

بنده از نسخه 1.5.15 جوملا به بعد هنوز نسخه های بعدی جوملا رو بررسی نکردم و حتی یکبار هم نصب نکردم ! لطفاً واضح بفرمایید مشکل چیست تا بررسی و آموزشهای سایت را با کمک شما رفع اشکال نماییم. با سپاس

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

سلام آقا مهدی

در تاپیکهای فعلی انجمن در خصوص انتقال جوملا از لوکال به هاست همان روندی را که شما در همین تاپیک توضیح داده اید را فرموده اند منتها با این تفاوت که گفته اند جوملای لوکال را فشرده کرده به سایت منتقل نموده و انجا باز نماییم.
    اشکالات و توصیه ها بر مبنای تجربه شخصی من:
    1- در خصوص روندی که شما فرمودید کاملا صحیح است منتها با این تفاوت که لازم نیست الحاقات در روی سرور دوباره نصب گردد بلکه کافیست که فولدرها از لوکال به هاست کپی شود. حداقل در مورد کامپوننتها و ماژولهایی که من نصب کردم اینطور بود و اشکالی پیش نیامد، لیکن خود شما که باتجربه هستید میدانید که در میان انبوه این الحاقات متن باز نیمه حرفه ای ممکن است الحاقاتی نیز درست عمل نکنند.
    2- در آموزشها حتما تاکید شود که فایلهای جوملا به هاست کپی نشوند و در صورت نیاز فقط فولدرها کپی شوند چرا که اشکال مطرح شده در این تاپیک از همینجا سرچشمه میگرفت. در نسخه های قبلی جوملا یوزر نیم و پسورد ftp در فایل configuration.php ذخیره میگردید و احتمالا از همانجا هم فراخوانی میشد اما در نسخه 1.5.2 در این فایل ذخیره نمیشود البته ممکن است که این یک راه حل برای حل مشکل امنیتی قدیمی ftp layer روی سرورهای لینوکس/یونیکس بوده باشد که در ذیل توضیح داده شده:
    "Joomla!'s new FTP Layer feature has been introduced to overcome perennial problems that have been
    experienced by many Linux/Unix host Users in the past where there are file write permission issues with the
    Users Host Provider particularly on Shared Hosting servers. This can significantly affect the installation of
    new Extensions or writing to the configuration.php file."
    در نسخه 1.5.20 اطلاعات یوزر نیم و پسورد ftp و smtp در کنترل پنل نمایش داده نمیشود و در هر بار ورود خروج مدیر در صورت اعمال تغییرات در این مقادیر و یا نصب یک الحاقیه جدید دوباره از او خواسته میشود که آنها را وارد کند.
    البته همانطور که عرض کردم من هیچکونه تخصصی در نرم افزار ندارم و این چند نکته را در همین چند روزی که تصمیم به راه اندازی یک سایت با استفاده از جوملا گرفتم، بدست آورده ام لذا از دوستانی مثل شما و مدیران این تاپیک و سایت درخواست نمودم که در صورت امکان شخصا این موارد را بررسی کرده و مستندات مربوطه را مطالعه نموده ونتیجه را در پاسخهای به تاپیکها و یا مقالات آموزشی در اختیار امثال بنده قرار دهند.
    پیشاپیش از تلاش و همکاری شما در پشتیبانی از منابع متن باز و کاربران گرامی سپاسگزارم و توفیق روزافزون شما را از خداوند منان مسئلت مینمایم.
    در پناه خدا موفق و پیروز باشد.

در رابطه با انتقال سایت به شخصه روشی که بیان کردم رو تأیید میکنم و انتقال فایلها را اصلاً پیشنهاد نمیکنم! (هرچند اگر به درستی انجام شود نباید مشکلی پیش بیاید) نصب الحاقیها نیز راه صحیحتری هست. اما در رابطه با مورد FTP و فایل Config چون هنوز وقت نکردم نسخه 1.5.20 جوملا رو نصب و بررسی کنم نمیتونم نظری قطعی بدم. ولی در یادداشتهای خود این مورد را ذکر خواهم کرد تا در اولین فرصت بررسی کنم.

با سپاس از همکاری شما

هیچکس تنهاتر از خدا نیست

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)