-
کمک__مشکل با پرمیشن
سلام.
برای سایتم یه سری مشکل بوجود اومده.
1- من پلاگین imagesized رو نصب کردم. حالا روی صفحه اصلی یه warning قبل هر پست نمایش داده میشه.
به شکل زیر:
کد:
Warning: touch() [function.touch]: Utime failed: Permission denied in**********/plugins/content/plg_imagesized.php on line 596
(ستاره ها رو بعلت مشخص نبودن مسیر گذاشتم!)
در ضمن پرمیشن فایل plg_imagesized.php رو هم 777 کردم ولی مشکل رفع نشده.
2- برای پلاگین joomgallery هم وقتی میخوام عکس آپلود کنم ارور میده.
مثلا وقتی خواستم یه دونه عکس با ftp آپلود کنم کلی warning داده به شکل زیر:
کد:
5_890323_L600.jpg
ایجاد تصویر کوچک از JPG, 600 x 418...
Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '*********/components/com_joomgallery/img_thumbnails/____3/????? ??? ???? ??? ????_13/agha_yousef_01_20100724_1129334307.jpg' for writing: No such file or directory in *********/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 316
Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in **********/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 340
Warning: getimagesize(**********/components/com_joomgallery/img_thumbnails/____3/????? ??? ???? ??? ????_13/agha_yousef_01_20100724_1129334307.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in **********/filmrooz.com/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 343
تصویر کوچک ایجاد شد...
تغییر اندازه به بیشترین پهنا...
Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open '**********/filmrooz.com/components/com_joomgallery/img_pictures/____3/????? ??? ???? ??? ????_13/agha_yousef_01_20100724_1129334307.jpg' for writing: No such file or directory in **********/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 316
Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in **********/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 340
Warning: getimagesize(**********/components/com_joomgallery/img_pictures/____3/????? ??? ???? ??? ????_13/agha_yousef_01_20100724_1129334307.jpg) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in **********/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 343
تغییر اندازه به بیشترین پنها تکمیل شد......
Warning: copy(**********/components/com_joomgallery/img_originals/____3/????? ??? ???? ??? ????_13//agha_yousef_01_20100724_1129334307.jpg) [function.copy]: failed to open stream: No such file or directory in **********/administrator/components/com_joomgallery/common.joomgallery.php on line 126
نام فایل نامعتبر است، یا رونوشت تصویر بارگذاری شده را نمی توان به مسیر نسخه اصلی تصاویر ارسال کرد.
این فایل common.joomgallery.php رو هم 777 کردم ولی هنوز همین جوریه!
لطفاً کــــمــــک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-24-2010 06:13 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : کمک__مشکل با پرمیشن
سلام
هاست شما سازگاری لازم با جوملا رو نداره.
آیا تنظیمات FTP جوملا انجام و فعال شده است؟
یا علی
-
-
تا همین چند وقت پیش داشت کار میکرد.
بله تنظیمات ftp هم کاملاً درست هست.
فانکشن ها بسته شده به نظر شما؟!
-
-
سلام
با این تفاسیر احتمالا تغییراتی در سرور شما اعمال شده است مانند آپگرید نرم افزارها یا...
و همین موضوع باعث اختلال در پرمیشن بندی هاست شده است.
از طریق پشتیبانی هاست پیگیری کنید.
یا علی
-
-
از اینکه جواب دادید ممنون.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)