سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: اشکال در فارسی سازی قالب

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

اشکال در فارسی سازی قالب

سلام

من آموزشی که در مورد فارسی سازی قالب های smf تو انجم قرار دادید رو مطالعه کردم .

قالب من dino light هست دارم فارسیش میکنم.

البته وقتی این قالب رو نصب میکنم یکم فارسی هست ولی در هم بر همه . تنها چیزی که نشون داده میشه header هست . از بخش تاریخ شمسی به بعد رو نشون نمیده . چطور میتونم درستش کنم؟

ورژن smf 1.1.4

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : اشکال در فارسی سازی قالب

تنها چیزی که لود میشه همینه. چرا مابقی کدها لود نمیشه؟

کد:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    <html xmlns="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] dir="rtl">
    <head>
    	<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    	<meta name="description" content="" />
    	<title></title>
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] media="print" />
    	<link rel="help" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
    	<link rel="search" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />

<link rel="contents" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
    	<link rel="alternate" type="application/rss+xml" title=" - " href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
    	<link rel="stylesheet" type="text/css" href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] />
    	<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    	<script type="text/javascript" src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    	<script type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
    		var smf_theme_url = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    		var smf_default_theme_url = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    		var smf_images_url = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    		var smf_scripturl = "[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    		var smf_iso_case_folding = true;
    		var smf_charset = "UTF-8";
    		var ajax_notification_text = "درحال بارگزاری ...";
    		var ajax_notification_cancel_text = "انصراف";
    	// ]]></script>
    </head>
    <body>

<div id="header"><div class="frame">
    		<div id="top_section">
    			<div class="forumtitle">
    				<a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] src="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] alt="انجمن های گفتگوی من" /></a>
    			</div>
    			<div class="loging_user">
    			<div class="user">
    				<ul class="reset">
    					<li class="greeting">سلام <span>admin</span></li>

<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] موضوع های جدید ارسال شده از آخرین ورود شما</a></li>
    					<li><a href="[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] پاسخ های جدید به ارسالهای شما</a></li>
    					<li>????? 19, 2010, 08:26:31 ?.?</li>
    				</ul>
    			</div>
    			</div>
    		</div>

<script type="text/javascript"><!-- // --><![CDATA[
    			var oMainHeaderToggle = new smc_Toggle({
    				bToggleEnabled: true,
    				bCurrentlyCollapsed: false,
    				aSwappableContainers: [
    					'upper_section'
    				],
    				aSwapImages: [
    					{
    						sId: 'upshrink',
    						srcExpanded: smf_images_url + '/upshrink.png',
    						altExpanded:

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)