-
ایراد در ماژول تعدادبازدیدکنندگان
سلام
خسته نباشید
من از ماژول mod_vvisit برای آماربازدیدکننده گان استفاده کردم ولی یک مشکلی داره اونم اینه که بعضی وقتها در شمارش ارقام اشتباه میکنه تازه نصب کردم ولی رقم کل این ماه با رقم کل بازدیدکنندگان فرق میکنه البته بعضی وقتها درست عمل میکنه در ضمن رقم بالایی که همون نوع نمایش هست چه رقمی رو نشون میده چون با رقم کلی مطابقت نداره ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من رو
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-26-2010 10:46 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایراد در ماژول تعدادبازدیدکنندگان
سلام
در سورس ماژول باید بررسی کنید ببینید به چه مواردی حساس هست و نیست.
احتمالاً عنکبوتهای جستجوگر را شمارش نمیکند و یا اینکه آیپیهای تکراری را نیز شمارش نمیکند یا اینکه خیلی موارد دیگر. از این ماژول تا به حال استفاده نکردم و به همین دلیل اطلاعات زیادی ازش ندارم. انشاالله دوستانی که در این رابطه اطلاعات بیشتری داشته باشند به شما راهنمایی بیشتری میکنند.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
سلام
من هم دقيقلًاين مشكل را دارم
متأسفانه اين ماژول همانطور كه فرموديد آی پی های تکراری را شمارش نمي كند و بازديد من را كه قبلاًحدود 1000 تا بود را فقط حدود 200 تا مي زند و حتي اگر از تمام سايت و تمام صفحات آن هم بازديد شود فقط يك بازديد حساب مي كند و واقعاً گرفتار شده ام. و ماژول ديگري مثل آن سراغ ندارم.
از همگي دوستان خواهشمندم چون اين ماژول خيلي براي سايتها مفيد و مهم هستش را حتماً رفع اشكال كنند تا اين مسئله جوملا هم حل شده باشد.
-
-
سلام
یک کامپوننت برای کنتر سایت هست. شاید برای شما بهتر باشه در قالب یک کامپوننت آمار سایت خودتون رو داشته باشید.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
-
-
آقاي مهدي با تشكر از جواب شما
اسم اون كامپوننت چيه؟ و در رابطه با جوابي كه دادين مقداري بيشتر توضيح بدهيد
ماژولي كه گفتم چطوري اصلاح مي شه؟
-
-
[quote author=مهدی. link=topic=28440.msg143402#msg143402 date=1280958813]
extensions.joomla.org/extensions/site-management/visitors/2519
یک کنتر بازدید کنندگان سایت با امکاناتی کامل شما را در بررسی آمار و ارقام سایت همراهی میکند. این کامپوننت به همراه تعدادی ماژول و پلاگین در خدمت شما خواهد بود.
[/quote]
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)